Home VIP ANĐELA ĐURIČIĆ NEMA POJMA DA JE OSTAVLJENA: Zvezdan Slavnić u krevetu sa...

ANĐELA ĐURIČIĆ NEMA POJMA DA JE OSTAVLJENA: Zvezdan Slavnić u krevetu sa Aleksandrom Nikolić… (VIDEO)

4681
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Ni ne pomišlja da je vara baš u ovom trenutku…

Anđela Đuričić je nakon žestoke svađe sa Zvezdanom Slavnićem pokušala da pobegne iz zadruge, dok je on ostao u izolaciji da spava.

Anđela se vratila do Zvezdana nakon nekog vremena te su navodno izgladili odnose, dok je ona njemu govorila da joj je potreban sad najviše i da treba jedno drugom da budu najveća podrška i otišla potom u Belu kuću da se sprema za spavanje.

Anđela još nije ni zaspala, a Zvezdan je skočio i u više navrata pokušao da poljubi Aleksandru Nikolić, koja mu je jasno stavila do znanja da je zauzet, te da dok ne raščisti te stvari, da neće da bude sa njim.

Đuričićeva je uslikana kako se sprema za tuširanje i spavanje, baš u trenutku kada je Aleksandra bila u krevetu njenog dečka, koji joj govori da je slobodan i da će raskinuti sa Anđelom.

Po svemu sudeći, Anđela tada nije imala pojma da bi bila ostavljena samo da je Aleksandra pristala, jer je ona ubeđena da je sve rešila sa Zvezdanom, da su se pomirili i otišla je u krevet.

Pogledajte ispod:

Izvor: net

Previous articleSRAMOTNO: Evo šta je Zvezdan radio dok je Anđela doživljavala slom bežeći iz Zadruge…
Next articleUŠLA U ZADRUGU – POPILA OTKAZ: Posle 26 godina bez posla – “Tražila sam neplaćeno dok sam u rijalitiju…” (VIDEO)