Home VIP ANĐELA IZAŠLA IZ ZADRUGE: Nakon što je pokušala da pobegne – Produkcija...

ANĐELA IZAŠLA IZ ZADRUGE: Nakon što je pokušala da pobegne – Produkcija je sada mirno izvela…

19571
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Evo šta je razlog…

Rijaliti “Zadruga” emituje se već šest sezona, a u svakoj u određenim trenucima najaktuelniji učesnici napuštaju imanje na nekoliko sati kako bi gostovali u emisijama “Amidži šou” ili “Magazin In”.

Ovaj put, voditeljka Sanja Marinković je ugostila nekoliko zadrugarki koje su se izdvojile iz mase, i sa njima popričala o večitoj temi, odnosno o muško-ženskim odnosima, kako u Beloj kući, tako i van nje.

U studiju su bile Maja Marinković, Milica Veselinović, Aleksandra Nikolić, Marija Kulić i Anđela Đuričić, a zadrugarke su govorile o monogamiji, koja im definitivno nije jača strana.

– Monogamno znači da živi srećno do kraja života samo sa jednom ženom koja mu je sve. Kada je to realno da se očekuje od muškarca – pitala je Sanja.

– Realno je da se očekuje kada je zadovoljan svojom ženom – rekla je Maja.

– Meni je pošlo za rukom. Meni je Dejan bio veran, ja sam ta koja je bila neverna. Mi smo pre svega bili prijatelji. Više sam ja njemu bila ortak, mogao je da se osloni na mene. Razgovor, briga, pozitiva – rekla je Aleks.

– A ljubavnica dobra – pitala je Sanja.

– Pa naravno, to se podrazumeva – rekla je Aleks.

– Kada su sami, da imaju teme o čemu da porazgovaraju. Kada je muškarac siguran u sebe i u svoju ženu, biće lojalan i veran – rekla je Maja.

– E ovako, ne znam koliko je meni moj suprug veran i ne intresuje me. Možeš da se potrudiš da bude veran. Da najviše voliš sebe, da poštuješ sebe, da ne dozvoljavaš nikakva poniženja i da budeš uredna, čista i dobra u krevetu. On može da ode da jede gde god hoće – rekla je Marija.

– Može da ima i ovo drugo, samo ako ima broj – rekla je Sanja.

– A ne može, nije uvek isto. Vrati se uvek tamo gde je najbolje – dodala je Kulićka.

– Zato ja kažem da se meni uvek vraćaju – rekla je Maja.

Anđela Đuričić je bila najtiša na ovu temu, budući da je uplovila u vezu sa tada zauzetim Zvezdanom Slavnićem. Podsećanja radi, ona je tokom prethodnih noći pokušala da pobegne iz “Zadruge” jer je doživela nervni slom zbog toga što ju je Slavnić ostavio.

Izvor: net

Previous articleOTVORILA VRATA – SAČEKALA JE NEPRIJATNOST: Čim se probudila – Anđela doletela kod Zvezdana… (VIDEO)
Next articlePOTPUNI NERVNI SLOM – VRIŠTI: Anđela upala u ljubavni ambis – Odzvanja celo imanje od njenog bola… (VIDEO)