Home VIP UŠLA U ZADRUGU – POPILA OTKAZ: Posle 26 godina bez posla –...

UŠLA U ZADRUGU – POPILA OTKAZ: Posle 26 godina bez posla – “Tražila sam neplaćeno dok sam u rijalitiju…” (VIDEO)

445
0
Marina Popovic,
Marina Popovic,

Žestoke osude na zadrugarkin račun…

Sada već bivša zadrugarka, Marina Popović, izbačena je iz rijalitija pre nekoliko dana, a kako je sama otkrila, po napuštanju rijalitija ju je sačekao veliki šok jer je izgubila posao!

Marina je gostovala u emisiji na Red televiziji i tom prilikom otkrila da je pre ulaska u “Zadrugu” od poslodavca tražila neplaćeno odsustvo, za koje je sada saznala da joj zapravo uopšte nije bilo odobreno, te je usledio raskid Ugovora o radu.

– Dočekao me je šok, otkaz Ugovora u radu. Ja sam podnela zahtev za neplaćeno odsustvo, u međuvremenu to nije realizovano, danas sam otišla da uzmem raskid Ugovora u radu – ispričala je.

– Šta reći poslodavcu? 26 godina radnog staža bez greške, toliko odličnih rezultata, to ćemo naravno rešiti na drugi način. Jednostavno je to diskreciono pravo direktora, nov je došao. Konkurisala sam par puta za generalnog direktora, prošla sva mesta, ne znam zašto je tako odlučio, ali me je ostavio bez egzistencije. Hvala mu! Pričalo se u Zadruzi, kada je Matora rekla da sam prevarila firmu, tu će uslediti tužbe… – otkrila je Marina, a voditelj ju je pitao da li ima neke kolege s kojima se nije slagala.

– Nikoga ne mrzim, znaju me kao jako odgovornu osobu, ali naravno da postoje kolege koje te vole i ne vole. Nije lako doći do tog mesta. Međunarodna revizija je pohvalila da nikad ništa nije našla u mom radu – iskrena je bila Marina.

Očekivano ili ne, nakon ovog njenog priznanja usledile su brojne osude i komentari gledalaca, koji većinom smatraju da je upravo Marina ta koja je napravila grešku ne sačekavši da pisanim putem dobije odobrenje o neplaćenom odsustvu.

“Da li je ona normalna? Posle 25 godina rada uđe u Zadrugu, hoće keva slavu i pare umesto da je sačekala penziju”, “Pa ne treba te više nikad ni zaposliti ludo nenormalna”, “Pa to samo u Srbiji ima, da uzimaš neplaćeno da bi išao u rijaliti”, “Šta si očekivala kad si otišla a nisi dobila potpisano rešenje o neplaćenom odsustvu?!”, samo su neki od komentara na internetu.

Pogledajte prilog:

@redtv_network

Marina dobila otkaz zbog Zadruge #PitamZaDruga #tvojRED #RedTV

♬ original sound – Red TV – Red TV

Izvor: net