Home VIP ODRIČE SE ĆERKE ZBOG ZETA: Marija stala u Bebicinu odbranu – Donela...

ODRIČE SE ĆERKE ZBOG ZETA: Marija stala u Bebicinu odbranu – Donela definitivnu odluku… (VIDEO)

368
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

“Tad me neće zanimati ni da li će da leži, ni da li će da živi…”

U toku emisije “Pitanja gledalaca”, Marija Kulić se sukobila sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom.

Ona je pokušala da demantuje navode da se odriče ćerke zbog Bebice i pokušala je da isključi njegovu porodicu iz filma koji Zola planira da snimi o njegovom životu.

– Rekla si Miljani da te je briga da li je živa ili mrtva, kakva si ti to majka kad ti zet znači više od ćerke?

– Nisam to rekla, nego da me ne zanima kako će u rijalitiju proći sa Zolom. Zola nju ne voli igra se, ona je pretila da će da pije lekove, da je u depresiji, živi kao biljka, to sam sve sa njom prošla. Niko nju ne može da izvuče iz toga, a ja se toga bojim kad se završi rijalti, ja ću se boriti sa tim, e tad me neće zanimati ni da li će da leži, ni da li će da živi. Ona misli da je meni krivo zbog njene sreće – rekla je Marija.

– Je l’ si sasvim sigurna u Nenada? – pitala je Dušica

– Ne, jer su mi prekjuče oboje rekli stvari koje su me lagali, znam za tri puta da je išla sa njim i iz kog razloga smatram da su išli. To što mi nije rekao me vodi u nepoverenje – rekla je Marija.

– Rekla je da je ne zanimam zbog konflikta sa Nenadom, posle je rekla da sam đubre i da će me se odreći u radiju – rekla je Miljana.

– Šta je meni Nenad u životu? Vi ste bolesni, niste normalni – vikala je Marija

– Ona je njemu rekla da pokuša najjače da me usmrti, a da će ona da mu plati kaznu, tako je rečeno – rekao je Zola.

– Nenadova dela ne mogu da me iznenade, ona dozvoljava da on u film ubacuje porodice u film i zato sam ljuta na nju. O čemu god se pričalo, meni je u glavi da će ona biti iskorišćena ovde, a kad se završi rijaliti, sama – rekla je Marija.

– Mnogo sam se ja naslušao da on ne bi nikada, a vidim njegovu psihopatsku facu, a Marija šta god mu kaže za njega je amin. Prethodnik meseci se moja majka pominje kao najveća k**va, sahrana pokojnog dede i najstrašnije se vređaju, a ja mu nikad nisam uvredio prodicu, a ne daj Bože decu, a sad kad pišem film on hoće da umre, koči mu se jezik – rekao je Zola.

– To nema veze sa filmom. On kao on me ne zanima, najviše me je iznervirala Miljana koja je sedela i potencirala kako će biti moja žena, a on me ne zanima. Miljanin postupak me je iznervirao – rekao je Bebica.

– Ti si najstrašnije stvari pričao za svoju porodicu, potvrđivao si šta je Miljana pričala, a povredilo te je što će jedna seljačina iz Dervente pisati scenario – rekao je Zola.

– Je l’ su ti se ugasile emocije? – pitala je Dušica

– Ne, ali me nervira tim postupcima koje radi – rekao je Bebica.

– Rekla sam ti da ti se ugase što pre – viknula je Marija.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Previous articleHITAN PREKID PROGRAMA: Filip Car sa Dušicom napustio Belu kuću – Smesta je izašao besan kao ris… (VIDEO)
Next articleVEČERAS VANREDNO UBACIVANJE: Nakon Ane u Zadrugu ulazi njena najveća podrška – Spremna da dokrajči Zvezdana… (VIDEO)