Home VIP VEČERAS VANREDNO UBACIVANJE: Nakon Ane u Zadrugu ulazi njena najveća podrška –...

VEČERAS VANREDNO UBACIVANJE: Nakon Ane u Zadrugu ulazi njena najveća podrška – Spremna da dokrajči Zvezdana… (VIDEO)

5793
0
Zadruga,
Zadruga,

Pravi haos tek sledi…

U Zadruzi je došlo do neviđenog preokreta kada se na vratima Bele kuće pojavila nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić.

Odmah po ulasku, Ana je sela prekoputa Zvezdana i Anđele Đuričić, a među zadrugarima je nastao muk, dok njih dvoje nisu znali šta ih je snašlo.

Ubzo nakon toga, Zvezdan je počeo da pravi haos po imanju. Bacao je sve pred sobom, grebao na kapiji Bele kuće, unosio se Ani u facu, divljao… Zadrugari i obezbeđenje su morali da reaguju momentalno kako bi ga smirili, ali to je bilo nemoguće.

Kada je došao sebi nakon svega, obavio je razgovor sa Anđelom gde joj je tražio da mu da prostora par dana kako bi mogao da sredi svoje misli i uvidi dalje šta će.

Pored ovog iznenađenja, produkcija je zadrugarima pripremila još jedno iznenađenje večeras. Naime, kako su najavili večeras će biti vanredna ubacivanja.

Foto,
Foto,

Gostujući u emisiji “Između dve vatre”, Jovana Novakov Šmizla, drugarica Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić najavila je svoj ulazak u Belu kuću, pa se može očekivati da će se ona pojaviti na kapiji imanja.

Jovana i Ana su se upoznale kod nje u salonu i postale nerazdvojne, a kasnije je usledilo upoznavanje i prijateljstvo sa Slavnićem. Ona je u emisiji takođe priznala da je razočarana Zvezdanovim ponašanjem koji je ušao u rijaliti sa namerom da obezbedi bolji život svojoj nevenčanoj suprugi, a Šmizlu i njenog partnera Nikolu je zamolio da brinu o Ani dok on ne izađe.

Kao što mu je i obećala na početku rijalitija, Jovana je bila tu za Anu u svakom momentu, a tako će nastaviti i u narednom periodu i neće dozvoliti da se i jedna ružna reč kaže za njenu drugaricu koja je prošla kroz pakao nakon javne prevare svog nevenčanog supruga.

Da li će Jovana večeras ući u Belu kuću i zajedno sa Anom potpuno raskrinkati Zvezdana i ko je drugi takmičar koji će se od večeras takmičiti u najgledanijem rijalitiju ostaje nam da ispratimo u nerednim satima.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net