Home VIP POKUŠALA DA SAKRIJE: Pogledajte momenat kada se Ana obratila voditeljki sa ovim...

POKUŠALA DA SAKRIJE: Pogledajte momenat kada se Ana obratila voditeljki sa ovim zahtevom… (VIDEO)

753
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Bivšoj supruzi Zvezdana Slavnića nije bilo dobro zbog ovoga…

Ana Ćurčić, bivša žena Zvezdana Slavnića ušla je u šestu sezonu rijalitija “Zadruga”, kako bi se obračunala sa nekadašnjim partnerom i Anđelom Đuričić, sa kojom ju je prevario pred kamerama, ali i kako bi iznela svoju stranu priče o njihovoj vezi i zajedničkom životu.

Pre ulaska u Belu kuću, Ana je gostovala u studiju kod Dušice Jakovljević i tom prilikom pričala o zajedničkom životu sa Zvezdanom.

Ipak, na jedno pitanje nije želela da odgovori, a čak je “progutala knedlu”.

Novinari u studiju upitali su Anu da li je Zvezdan neko ko bi fizički mogao da nasrne na ženu, na šta je ona samo tiho i kratko odgovorila “nećemo o tome”…

Kako za “Blic” tvrdi izvor blizak paru, u vanbračnoj zajednici Ane i Zvezdana navodno jeste dolazilo do nasilja u porodici.

– Ana nije smela da zucne zbog Zvezdanove preke naravi. Dešavalo se da fizički nasrne na nju. Ona je merila svaku svoju reč, ali i ton kojim će mu nešto saopštiti, on je uglavnom pričao, a ona je ćutala i radila kako joj je rečeno, da ga ne bi iznervirala i dovela u stanje besa. Ana se pred ulazak u Zadrugu poverila prijateljima kako ima strah da uđe u rijaliti, jer bi Zvezdan mogao da nasrne na nju, jer je to radio i kod kuće – započeo je priču izvor.

– Ne znam zbog čega je to trpela. Nadala se da će se promeniti, imali su zajedničke planove i ciljeve. Njih dvoje se poznaju od malih nogu, između njih je bila neka posebna emocija. Jedno drugom su mogli da završe rečenicu, koliko su se dobro poznavali. Na neki način su bili dva tela jedna duša, barem je ona njihov odnos tako videla. Prošli su lepe i ružne stvari zajedno – završio je izvor za “Blic”.

Pogledajte prilog:

Izvor: net