Home VIP PRVO OGLAŠAVANJE SINA ANE ĆURČIĆ: Dok mu majka lije suze zbog Zvezdana...

PRVO OGLAŠAVANJE SINA ANE ĆURČIĆ: Dok mu majka lije suze zbog Zvezdana – On poručuje samo jedno…

1048
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Sve ovo gledaju i deca…

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga učesnika “Zadruge” Zvezdana Slavnića, napravila je pravi bum kada se uselila u Belu kuću i zvanično postala učesnica šeste sezone najpopularnijeg rijalitija.

Odmah se suočila sa Zvezdanom, ali i njegovom devojkom Anđelom Đuričić, što je u direktnom prenosu pratio čitav Balkan, a o žestokim obračunima koji su usledili danima bruje svi regionalni mediji.

Ana i Zvezdan, sada već bivši partneri, u više navrata pokušali su da razgovaraju o krahu njihovog braka kojem je presudio Slavnić, kada ju je javno ostavio i priznao vezu sa 22 godine mlađom Anđelom. Međutim, svaki pokušaj razgovora propraćen je suzama, vikom, ali i skandalom koje je Zvezdan izazivao, zbog čega su više puta morali da reaguju pripadnici obezbeđenja.

Ćurčićeva ne krije da joj suočavanje sa Zvezdanom, posle pet meseci, i njegovom novom devojkom pred milionima gledalaca teško pada. Na njene suze i patnju nisu ostali imuni zadrugari, koji su joj bili rame za plakanje, a mnogi su se zapitali kako na sve što joj se u “Zadruzi” dešava gledaju i njena deca.

Mediji su pozvali Luku, Aninog sina, koji im je objasnio da se on neće oglašavati za medije kada su u pitanju aktuelna dešavanja u “Zadruzi”. Ipak, pružio je mami podršku.

– Ne želim ništa da komentarišem, razumite me. Neću se oglašavati za medije, ne želim ništa da pričam. Mama ima apsolutnu podršku, to je sve – ljubazno je za Pink.rs rekao Anin sin Luka.

Izvor: net