Home VIP “VIDIM DA GA BOLIM – TEK ĆU DA GA BOLIM”: Ana otkrila...

“VIDIM DA GA BOLIM – TEK ĆU DA GA BOLIM”: Ana otkrila da sprema haos Zvezdanu – “Nisam tražila ljubav…” (VIDEO)

289
0
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,

“Nisam tražila ljubav, ali ako nemaš osećaj ne moram ni da pružim. On stalno traži, a malo daje…”

Ana Ćurčić je sinoć bila prva koja je imala intervju sa Markom Đedovićem u Šiša Baru, te je progovorila o njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

Prokomentarisala je i njen ulazak, pa najavila da će tek da iznese svašta o njemu.

– Ovo je potpuna nemoć. Mislim da je sudar realnosti bio kad me je ugledao, ne to veče koliko sad. Ja njegov pogled poznajem jako dobro, u nekim momentima nije manipulisao sa mnom. Kad ga pogledam znam da li ga bolim, tek ću da ga bolim. Da li mislim da je postavio situaciju da je on moj ulazak smatra izdajom, što je apsurd. On kao zna kakav je Ana drug i čovek, ne kažem da on meni nije tu bio kroz život, ali on smatra da moj ulazak je izdaja njega, a šta je pet meseci bilo Ani njenu je opravdano da sačekam u četiri zida.

– Njemu je strah da se ja nekome ne svidim, a ne neko meni, jer on mene poznaje. Ja volim da se družim sa muškarcima, spontana sam, zagrlila sam se sa Markom, njemu je to zasmetalo. Ja sam pitala Žanu, a što kaže ona: “Šta ima da me pitaš?”, njemu je bilo koja prosnost sa muškom osobom opet njegov kompleks. Nije to bilo baš sve 13 godina, ja sam rekla čuvenu rečenicu, uvedete u raj, a zatvori u pakao. Pokušavam da računam, ali brzo je krenulo. On je pred ulazak sa ocem obavio razgovor da li ja njega volim jer on je Petar Pan, hoće da ga volim, a ja imam stvarno 46 godina, a on ih ima samo u ličnoj karti. Nisam tražila ljubav, ali ako nemaš osećaj ne moram ni da pružim. On stalno traži, a malo daje – pričala je ona.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous articleLUDO JE ZALJUBLJENA U NJEGA: Anđela šokirala priznanjem – “Nema veze što ima 46 godina…” (VIDEO)
Next article“NISAM JA PROBLEM”: Anđeli rečeno da se povuče – Ona ne želi to da uradi… (VIDEO)