Home VIP UNIŠTILA SVE NJIHOVE USPOMENE: Ana se hvali svojim gestom – Onda obračun...

UNIŠTILA SVE NJIHOVE USPOMENE: Ana se hvali svojim gestom – Onda obračun zbog Zvezdana… (VIDEO)

262
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

“Sa zadovoljstvom sam to uradila…”

Ana Ćurčić pričala je sa zadrugarima o Zvezdanu Slavniću i tom prilikom se zamerila sa njima zbog prevelike bliskosti sa njenim nevenčanim suprugom.

Tom prilikom je i otkrila kako je juče uništila sve uspomene Zvezdana i Anđele Đuričić i da joj je bilo drago zbog toga.

– Ona je sve znala i reći će kad tad – rekao je Neca.

– Je l’ ona to opet vratila neke slikice? Jesi bio tu da vidiš kako sam sa zadovoljstvom to uradila? Čekala sam situaciju, svaki dan sam prolazila gledala slike i samo mi je sinulo i sve sam uništila – rekla je Ana Ćurčić, koja je prethodno danas uništila sve Anđeline uspomene sa Zvezdanom.

– Odmah su ti poplavela usta, zašto? Što to sebi radiš? – pitala je Ana Matoru.

– Znaš zašto? Iznervira me jedna stvar. Svi šćućure, a ja se odmičem. I zbog sebe i zbog njega, neću da se emotivno vezujem. Pristrasnost je najveći neprijatelj u rijalitiju – rekla je Matora.

– Što si se sada iznervirala? – pitala ju je Ana.

– Prebacuju mi što ti plačeš, grize me savest – rekla je Matora.

– Kada mi nešto zasmeta ja ću da dođem i da ti kažem. Neću da krijem, ja to znam i neću da ti ne kažem – dodala je Matora.

– Ja sam tebi poslala poklon, a znaš zašto? Jer si mu kuvala, spremala mu. A on se samopovređuje kada ga boli. Hoćeš da kažeš kada Zvezdan kaže da je pogrešio ko si ti da mu kažeš da jeste pogrešio. Ovo je između mene i njega – rekla je Ana.

– Ne znam kako je bilo napolju, ali ovo sada nije realna slika kako je tada bilo – dodao je Miljan.

– Ti nisi bio neko ko je ustao i rekao da greši – rekla je Miljana Popović

– Možda bi ti se nešto promenilo kada bih ti ja rekao nešto. Ali ima nešto što menja nešto mnogo, a nije vreme sada da ti kažem, a ne znam da li će ti to iko reći. Nije vreme. možda ću ti reći jednog dana, a možda neću nikada. Ja sam rekao da to nije ok, ali ja mu to nisam mogao zabraniti – rekao je Miljan.

– Rekao je da smo svi mi izopačeni što smo to u opšte pomislili – ubacila se Miljana Popović.

– Ne znam da li je bilo posle lisica ili pre i da li su bili u vezi, već je cela kuća pričala. Došao je da trenira – dodao je Ivan.

– E da sećam se toga, posle tog razgovora ja sam mu poverovala, a tada je lagao – prisetila se Ana.

– Pitao sam ga:”Je l’ se igraš ti sada? Konkretno da mi kažeš?”, a on je rekao da mu prija, da je čista – nastavio je Ivan.

– On je dolazio nas da pita kako se nama čini to sve, kao da je od nas tražio neku dozvolu – pričao je Miljan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Previous articleJOŠ JEDNA ANĐELINA SRAMOTA: Zadrugarka je imala aferu i sa njim – Nakon što je stekla mnogo simpatija naroda…
Next articleKIJA KOCKAR POTVRDILA: Kako bi obezbedila pobedu u Zadruzi – Ana je kontaktirala…