Home VIP “MORAM DA PLATIM” – IZNEO SVE INFORMACIJE: Zvezdan u potpunom očaju –...

“MORAM DA PLATIM” – IZNEO SVE INFORMACIJE: Zvezdan u potpunom očaju – Bivša žena mu briše suze… (VIDEO)

1242
0
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,

Našla se u ulozi psihoterapeuta, i to mužu koji ju je prevario i ostavio…

Odnos Zvezdana Slavnića i njegove bivše vanbračne supruge Ane Ćurčić i dalje intrigira javnost. Njih dvoje su noćas razgovarali satima, a u jednom trenutku je čak prevarena Ana tešila Zvezdana koji, kako kaže, želi da pati i plati…

– Sva svoja ružna dela sam naplatio, a kako da naplatim ovo? Bilo bi sumanuto. Ako se sklonim, nije to to, onda neću platiti, a kako da ne platim? Jako čudno, zato što nisam doživeo za 46 godina, što nisam – rekao je Zvezdan.

– Šta to, je l’ možeš da mi pojasniš – pitala je Ana.

– Naravno, ovo što se dogodilo, gde sam, s kim sam…Ovo sada što se dešava ima simboliku. Ona je patila stravično pet meseci, sada je red na mene da patim pet meseci. Ako bih se sklanjao, ne bih patio – rekao je Zvezdan.

– Ja želim da ti ne patiš – rekla je Ana.

– Onda nije fer – rekao je Zvezdan.

– Ništa u životu nije fer – dodala je Ana.

– Ja sam fer, eto. To je neka vrsta mazohizma nekog. Pitaću te za jedno deset dana da li ti je lakše kad sam tu ili nisam, sad ne mogu, jer mislim da ne znaš ni jedan odgovor ni na jedno pitanje – rekao je Slavnić.

– Kada razmišljaš, šta te boli? – pitala je Ana.

– Srce. Rekao sam ti o čemu razmišljam. Vidim se da se Car pomirio sa ovom (Aleks prim. aut.)… Doći ću da spavam ovamo svakako, ali meni je to preblizu, prerano, preteško. Kako god guraš, dobro. Tvoje rečenice su teške, imaju težinu. Nekad ću se malo više, nekad malo manje iznervirati, ali dobro – zaključio je Zvezdan.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous article“NEDOSTAJAO SI MI”: Aleksandra sve zaboravila – Prepustila se Filipu Caru… (VIDEO)
Next article“TI SI MONSTRUM AKO SE NE KAJEŠ”: Zvezdan za sve krivi Anđelu – Hoće da se vrati ženi… (VIDEO)