Home VIP NAKON VESTI DA JE PO*INUO – HITNO SE OGLASIO MILAN: Zapušio usta...

NAKON VESTI DA JE PO*INUO – HITNO SE OGLASIO MILAN: Zapušio usta Zvezdanu Slavniću… (VIDEO)

14242
0
Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Ne dozvoljava nikome da poremeti njegovo raspoloženje…

Vest da je voditelj, Milan Milošević, prekinuo saradnju sa Pink televizijom nakon dugogodišnjeg vođenja rijaliti formata “Zadruga”, šokirala je mnoge, budući da je postao prepoznatljivo lice ovog rijaliti programa.

Nakon njegovog odlaska, emisije koje je on vodio su nasledili Darko Tanasijević, Ivana Šopić, Dušica Jakovljević i Marko Đedović. Odmah su krenule da kruže razne glasine o razlogu njegovog otkaza. Veliki šef nije poslao zvanično obaveštenje zadrugarima kako bi ih obavestio zašto se Milan više ne pojavljuje u Beloj kući.

Po velelepnom imanju u Šimanovcima je kružila morbidna informacija da je Milan Milošević po*inuo. Ana Ćurčić se nedavno uselila u Belu kuću, pa je Zvezdan Slavnić tražio od nje da mu unese informaciju iz spoljnog sveta i da mu otkrije šta se dešava sa Milanom. Ona se šokirala kada je bivši suprug pitao da li je istina da je Milošević poginuo.

Ekipa domaćih novinara odmah je kontaktirala popularnog voditelja kako bi im prokomentarisao ovu situaciju u “Zadruzi”.

– Živ sam i zdrav, hvala Bogu. Nemam komentar na nebitne izjave. Uživam na odmoru – rekao je Milan Milošević.

Podsećamo, Milan se nakon odlaska sa Pink televizije oglasio i otkrio zašto je dao otkaz:

– Glavni razlog odlaska sa “Pinka” je nezadovoljstvo koje se nakupilo. Doneo sam odluku u trenutku kada je to bilo najbolje za mene. Rešio sam i presekao. Imao sam nekoliko dana za razmišljanje i nisam se dvoumio. Dao sam otkaz Milici Mitrović. Presabrao sam, shvatio sam da je odluka koju sam doneo najbolja za mene – rekao je Milan i dodao:

– Mnogo aspekata je uticalo, između ostalog od 2017. godine ne spavam. Zdravstveno stanje mi je narušeno, ali ništa od toga nije konkretan razlog. Izgubio sam svoj život, radio sam i živeo samo za posao. Kada to sve stavim po strani, osetio sam da nisam deo te priče i da treba da odem. Projekat “Zadruga” sam bio ja. Trista posto sam davao sebe za rijaliti, što su mi potvrdili i moji nadređeni. Moj maksimum je doprineo tome da svaka emisija bude najgledanija – istakao je Milošević za “Blic”.

Pogledajte ispod:

Izvor: net