Home VIP “BOŽE KOJA SRAMOTA – PONIŽAVAJUĆE”: Anđela saterana u ćošak – Sve vreme...

“BOŽE KOJA SRAMOTA – PONIŽAVAJUĆE”: Anđela saterana u ćošak – Sve vreme je obmanjivala Zvezdana i javnost…

3278
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Evo šta je pokušala da sakrije…

Anđela Đuričić se svim silama trudila da se kroz dve sezone “Zadruge” pokaže kao izuzetno moralna i poštena devojka.

Osim kućnog vaspitanja i pravih vrednosti koje je isticala da ceni i poštuje, neretko voli da naglasi kako je prirodno lepa i zgodna.

Njena lepota svakako da je neosporna i očigledna, ali su verni gledaoci ozbiljno počeli da sumnjaju u obline koje Anđela voli da istakne uskom garderobom.

Na društvenim mrežama isplivao je snimak na osnovu kojeg fanovi tvrde da se Anđela zapravo služi raznim “pomagalima” kako bi naglasila svoje obline, a posebno zadnjicu.

Kako se može pročitati u komentarima, većina je mišljenja da je Đuričićeva ispod uske roze haljine sa otvorenim leđima, sinoć tokom emisije “Pitanja gledalaca”, zapravo nosila poseban donji veš sa umecima, koji čine da ženska zadnjica izgleda veće, oblije i podignutije.

Instagram,
Instagram,

Njoj je iz haljine izvirio vrh donjeg veša, što je jasno istaknuto i na snimku, a mnogi su je osudili zbog ovoga, smatrajući da čak i time pokušava da prevari Zvezdana Slavnića i da ga zadrži uz sebe na sve moguće načine.

Instagram,
Instagram,

“Bože, koja sramota! Pa ne bi mi palo na pamet da stavljam veštačko d*pe zbog muškarca, šta kad je skine?”, “Devojka možda ima samo krivu kičmu…”, “Ona je stvarno bolesna, ali u glavi”, samo su neki od ponižavajućih komentara.

Izvor: net