Home VIP ŠTA MU JE NA DUŠI: Dejan otkrio i sve o novoj devojci...

ŠTA MU JE NA DUŠI: Dejan otkrio i sve o novoj devojci – Poznat datum razvoda od Dalile…

239
0
Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

Izbacio je iz sebe, sve što mu je stajalo na duši…

Pobednik rijalitija “Zadruga 5”, Dejan Dragojević, progovorio je o odnosu sa još uvek zakonitom suprugom Dalilom Dragojević.

Tu je i priča o novoj devojci koja se zasad stidi kamera i medija.

Otkrio je kog datuma će zvanično biti razveden, ali i kako se bori sa anksioznošću i tome koliko mu je brat David Dragojević pomogao na putu izbavljenja.

– Nažalost, moj brak nije okončan. Konačni razvod će biti 14. februara. To je odredio sudija. Pozivi su poslati nekoliko puta, niko nije dolazio, a ja želim da se razvedem. Došla, ne došla, suđenje se okončava. Poziv smo poslali na dve adrese, a datum ročišta stoji i na oglasnoj tabli u sudu. Što se tiče prezimena, ako se diči tuđim prezimenom, sigurno postoji razlog. Mogu i da je tužim za to prezime, ali uzdam se da će se to rešiti kada se nađe neko ko će da se njom oženi. Sledeći put kada se budem ženio, uzimam ženino prezime – našalio se Dejan.

Progovorio je i o novoj izabranici, sa kojom je u skladnoj ljubavi.

– Imam devojku koja ne želi da se eksponira. Sklanjali smo se do trenutka kada smo otišli u klub i kada su nas uhvatili paparaci. Zaljubljen sam i lepo nam je. Sastavni deo života je i da patiš i da voliš. Ovaj odnos je skroz drugačiji od svih dosad. Kroz rijaliti naučiš da proceniš ljude, a nju sam procenio kao osobu koja nema loše misli, postupke i namere. Osetio sam da mi želi dobro i zato joj i verujem. Idemo korak po korak, još uvek ne živimo zajedno, a ako sve bude kako treba, radovaću se da jednog dana osnujemo porodicu – zaključio je Dragojević.

Otkrio je, koliko mu je važna uloga njegovog brata, koji je tu da ga bodri u svakom koraku koji odluči da načini, kao i tome kako je pobedio anksioznost.

– Posvetio sam se psihičkom miru, a onda i svom telu. Da nije Davida, ne bih uradio 90 odsto toga. Pomogao mi je treninzima, ali i savetima za zdravu ishranu. Osladilo mi se da treniram kada sam dobio jedan, drugi, peti mišić. Osim toga, David me je terao da idemo svuda, izlazili smo, putovali, pa sam se znatno brže pomerio iz svoje zone komfora. Anksioznost se pojavila u rijalitiju. Pričao sam s psihijatrom jer sam ispao iz svog koloseka. Svi su komentarisali, gledali čudno i ostala mi je navika da se zatvorim u mali prostor i ne izlazim. Izbegavao sam mesta gde je gužva i odlazio bih iz restorana čim bih video da me drugi gledaju. Da sam izmislio lek za koronu, da sam sportista koji je osvojio medalje i doprineo državi, ponosno bih išao ulicom. Bio sam u rijalitiju i pokazao sam loše postupke poput agresije, lomljave, a time se nikako ne ponosim – završava Dejan Dragojević.

Izvor: net