Home VIP ZVEZDAN IH SEČE POGLEDOM: Dok Aleksandra i Filip Car zajedno – Slavnić...

ZVEZDAN IH SEČE POGLEDOM: Dok Aleksandra i Filip Car zajedno – Slavnić gori od ljubomore… (VIDEO)

141
0
Zvezdan Slavnic, Filip Car, Ana Curcic,
Zvezdan Slavnic, Filip Car, Ana Curcic,

Ne može da prežali što nije bio sa Aleksandrom…

U toku emisije “Pitanja gledalaca”voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje vezano za Aleksandru Nikolić i Filipa Cara.

Ovaj par je razmenio komplimente, a mnogi su primetili da ih je Zvezdan Slavnić “streljao” pogledom i goreo od ljubomore, jer još uvek pati što Aleks nije bila njegova.

– Pored toga što se vizuelno brutalan par, vi se savršeno razumete kao da ste godinama u vezi, vaši poljupci i dodiri govore više od reči – glasilo je pitanje.

– Jako mi je drago šta tako vide. Neću da se obazirem na loše komentare koje imaju moralne gromade. Neću da kvarim ovako lepo pitanje – rekla je Aleks.

– Mislim da se previše dobro poznajemo, a nekad to stvori problem. Mislim da ovog puta toliko zna kakve stvari mogu da mi stvore problem i jako dobro zna kako treba sa mnom i kako može paranoje moje da smiri i ja poznajem nju. Ako ovog puta dođe do greške, onda nismo normalni – dodao je Car.

– “Zvezdan ih ubija pogledom, gori od ljubomore!”, ” Ovo je veza koju samo produkcija podržava”, “Kako li Zvezdan podnosi ovo njihovo pomirenje?” – samo su neki od komentara pratilaca na društvenim mrežama.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Izvor: net

Previous articleEVO DA LI JE ANĐELA TRUDNA: Prišla Zvezdanu i saopštila mu istinu u lice – Kako će tek Ana reagovati… (VIDEO)
Next article“KRISTIJAN PRESKOČIO OGRADU – UŠAO U ZADRUGU I POPEO SE NA STO”: Anđela vrišti – Ana mlatara rukama…