Home VIP BRAČNI PAR UŠAO U ZADRUGU: U studiju muk – Otkrio da je...

BRAČNI PAR UŠAO U ZADRUGU: U studiju muk – Otkrio da je varao ženu u spoljnom svetu… (VIDEO)

213
0
Zadruga,
Zadruga,

Veliki šef pripremio iznenađenje za zadrugare i gledaoce…

Veliki šef najavio je da će se u Belu kuću useliti dva zadrugara.

Gledaoci su sa nestrpljenjem čekali da produkcija otkrije ko će postati zadrugari.

Dušica Jakovljevič je na početku emisije predstavila sedmu silu koja će tokom noći postavljati pitanja zadrugarima tokom emisije “Pitanja novinara”, a odmah potom je u studio uvela i bračni par koji je dobro poznat javnosti.

Dušica je najavila da su zvanični učesnici šeste sezone Divna i Marko DNK.

Oni su pre par dana ušli u Belu kuću kako bi pomogli Marku Janjuševiću Janjušu i Filipu Caru da ispune zadatak, a sada ulaze kao takmičari.

Oni su u razgovoru sa novinarima otkrili da je Marko više puta prevario Divnu i da je ona za te prevare saznala. Divna mu je već par puta oprostila prevaru, ali ostaje da ispratimo da li će on ponoviti preljubu i pred kamerama.

Marko i Divna su već učestvovali u Zadruzi, te nema sumnje da će se i u ovoj sezoni odlično snaći. Oni su svojim humorom i iskrenošću osvojili srca publike, a nama ostaje da ispratimo kako će se ponašati u Beloj kući u narednom periodu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Previous article“PLAKALA JE I TRAŽILA NOVAC NA ZAJAM”: Umešala porodicu – Otkriven prljav veš iz njene prošlosti… (VIDEO)
Next article“NASTRADALI SMO – UGROZILA SAM DEJANA”: Dalila otvorila dušu o krahu braka – “Ušla sam u Zadrugu gladna novca…” (VIDEO)