Home VIP HITNO HOSPITALIZOVAN: Nakon priče da ulazi u “Zadrugu” – Moka Slavnić završio...

HITNO HOSPITALIZOVAN: Nakon priče da ulazi u “Zadrugu” – Moka Slavnić završio u bolnici…

412
0
Zoran Moka Slavnic,
Zoran Moka Slavnic,

Bivši košarkaš je uspešno krio problem…

Legendarni košarkaš Zoran Moka Slavnić završio je u bolnici.

Kako ističe sam Moka, on je već osam meseci redovno u bolnici.

– U Sokobanjskoj sam sedam meseci, a pre toga sam mesec dana bio na institutu za otopediju ” Banjica” jer mi je palo stopalo. Već osam meseci živim u bolnici ko zna kada ću izaći odavde – kaže Moka i otkriva kako provodi bolničke dane:

– Gledam Zadrugu sa ostalim pacijentima. Komentarišemo sve što se dešava pa i mog Zvezdana. Baš nam je zanimljivo. Osim što pratim rijaliti, svakog dana imam terapije za stopalo. Radim vežbe, idem na laser, akupunkturu. U dvorištu je pekara, tamo volim da popijem topao čaj – priča on.

Slavni košarkaški stručnjak nije bio veliki vernik, ali se tokom njegove rahbilitacije i to promenilo.

U okviru bolnice postoji kapela u kojoj se redovno moli Bogu.

– Nisam verovao u Boga. Mislio sam da sam ja odgovoran za svoju sudbinu i da nijedna viša sila ne može da mi pomogne. Međutim, otkako sam upoznao sveštenika Đuru, sve se promenilo. Vratio mi je veru u Boga i crkvu. On čita molitve u kapeli Svetog Luke, koja se nalazi u okviru bolnice. U početku mi je čitao kratke molitve za zdravlje, a nedavno sam mu tražio da budu duže. Nadam se da će mi to pomoći da se oporavim. Pored toga što se molim za svoje zdravlje, molim se i za svog sina Zvezdana – završava Moka.

Podsetimo, već duže vremena se spekuliše da u “Zadrugu” treba ući i Moka Slavnić, o čemu smo već pisali, ali Produkcija i sportista nisu potvrdili ove tvrdnje.

Izvor: net