Home VIP NAJSUROVIJA SCENA IKADA: Zvezdan Slavnić dotakao dno – Izbacio Anu iz kuće…...

NAJSUROVIJA SCENA IKADA: Zvezdan Slavnić dotakao dno – Izbacio Anu iz kuće… (VIDEO)

4302
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Užasan i neoprostiv prizor…

Zvezdan Slavnić je izgleda ovog jutra definitivno počeo da pokazuje pravo lice!

Nakon što je nekoliko sati u okviru razgovora vršio psihičku torturu nad bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, Slavnić je u zoru otišao korak dalje, i prema ženi, koju kaže da voli, se poneo neopisivo surovo.

Naime, iskoristio je trenutak kada je Ana izašla ispred kuće da zapali cigaretu, a onda brzo za njom zatvorio vrata kako joj ne bi dao da uđe unutra!

Ćurčićeva je stajala na vratima i molila ga da uđe, međutim, Zvezdan nije hteo ni da čuje! U tom momentu su se u haos uključili i ostali zadrugari, a pre svega su Filip Car i Žana Đorđević pokušali da ga urazume i objasne mu da nije ljudski to što radi.

– Daj bre čoveče ne zezaj, otvori joj vrata – pričao je Car.

– Zvezdane ne radi to, prehladiće se, hladno je napolju, pusti je da uđe – vikala je Žana.

Nakon što je “popustio” i otvorio vrata, Ana je ušla vidno smrznuta, a potom se uputila u sobu kako bi legla da spava, međutim, Slavnić joj čak ni to nije dozvolio! Krenuo je za njom, a onda je maltretirao tako što joj je skidao pokrivač i isterivao je iz kreveta.

Gledaoci “Zadruge” su ovakvo ponašanje okarakterisali kao “monstruozno iživljavanje”, te smatraju da Slavnić po hitnom postupku treba biti sankcionisan i udaljen iz rijalitija.

– Pusti me molim te da spavam – govorila je ona.

– Neću, ovo će sad trajati 5 dana dok ne odeš na kapiju – pretio je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte ispod:

Izvor: net