Home VIP RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ DOLAZE U BEOGRAD PO ĆERKU: Doneli odluku da je...

RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ DOLAZE U BEOGRAD PO ĆERKU: Doneli odluku da je izvuku iz Zadruge…

395
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

“Oni jadni od muke i sramote ne izlaze na ulicu…”

Anđela Đuričić, koja je u prošloj sezoni “Zadruge” bila primer kako devojka treba da se ponaša, potpuno je promenila sliku o sebi ove sezone.

Niko nije ni mogao da zamisli da će baš ona pogaziti sva svoja načela, te da će imati intimne odnose u Zadruzi i to sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem.

Da stvar bude još komplikovanija, u rijaliti je ušla i njegova prevarena vanbračna supruga, Ana Ćurčić.

Podsetimo, Anđela je pre dva dana saopštila svom partneru Zvezdanu Slavniću, da ipak nije trudna, a sinoć je došlo i do pomirenja sa njim.

Kako piše “Svet” ,a prenosi “Kurir”, Anđelina porodica ima u planu da navodno dođe u Beograd i da kako pišu mediji “izvuku svoju ćerku iz rijalitija”.

– Oni jadni od muke i sramote ne izlaze na ulicu. Anđela im je bila ponos i dika u prošloj sezoni, hvalili su se da su ponosni na nju, sećate se na finalu koliko su bili srećni. A sad ih je ukanalila najstrašnije. Nalazili su u početku razna opravdanja za nju, što je i logično, roditelji su, ali sada radi neoprostive stvari. Zna da je roditelji gledaju i ona u po dana i noći ima s*ks, čak se ne trudi ni da to koliko toliko prikrije. I to sa zauzetim muškarcem. Na sve to i ne čuva se, nego sad kaže ako je trudna zadržaće bebu – priča izvor za “Svet”.

– Mami, kad je to čula, u momentu je pozlilo, a ni tata ne zna šta će sa sobom. Dogovorili su se, da se pokupe, i dođu u Beograd da vide da izbave dete i probaju da je urazume. Sad kad se sete sekiracije što je prošle godine bila nesrećna u ljubavi sa Matejom Matijevićem, dođe im da ga od blata prave. Sad tek ljudi vide šta je problem. A nemoćni su – priča izvor za pomenute medije.

Izvor: net