Home VIP BEŽE OD BRUKE: Anđelini roditelji moraju da se odsele od sramote –...

BEŽE OD BRUKE: Anđelini roditelji moraju da se odsele od sramote – Evo kako izgleda kuća koju napuštaju… (VIDEO)

176
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

“Džaba im pare, obraz im više nije čist…”

U medijima se već neko vreme spekuliše o sramoti porodice Anđele Đuričić zbog njene afere sa Zvezdanom Slavnićem, kao i svemu što je usledilo nakon ulaska njegove nevenčane supruge Ane Ćurčić u ”Zadrugu”.

Njeno ponašanje iznenadilo je mnoge, a najviše njene roditelje, koji navodno od sramote ne izlaze na ulicu i zbog sramote se sele iz Herceg Novog.

Ovih dana svi bruje o tome da se Anđelina porodična kuća prodaje, kao i sva imovina njenih roditelja, i to za 390.000 evra, a da se porodica na taj korak odlučila zbog sramote koju im je ona priredila u rijalitiju.

– Ni u najluđim snovima nismo mogli da poverujemo da će Anđela postati ljubavnica Zvezdana Slavnića. Očigledno je to zaprepastilo i njene roditelje, koji više ne izlaze iz kuće, viđamo ih samo kad izađu na terasu! Sramota ih je kako se njihova ćerka ponaša u “Zadruzi”, nikoga ne puštaju u kuću, ma ni sa kim se ne druže – priča komšija koji je insistirao na anonimnosti za Pink.rs.

– Anđela je baš obrukala svoju porodicu! To nije samo moje mišljenje već svih nas. Džaba im pare, obraz im više nije čist. Oni generalno dobro žive, iznajmljuju nekoliko poslovnih prostora, imaju još dva stana, u Herceg Novom i Beogradu. Gde će otići kada prodaju kuću, stvarno ne znam – rekao je izvor.

Isplivale su fotografije i snimci s lica mesta, te možete videti kako kuća porodice Đuričić izgleda. Ono što je odmah privuklo pažnju je to što na kući Đuričića stoji natpis – na prodaju, što govori u prilog glasinama!

Kako izgleda čuvena kuća, pogledajte u videu ispod teksta:

Izvor: net

Previous article“STRPAO JE MAJKU U DOM”: Prošlost porodice Slavnić – Strašane informacije o Zvezdanovom ponašanju…
Next articleZVEZDAN U ZAGRLJAJU SVOJE ŠPIJUNKE: Zaskočila ga čim mu je žena okrenula leđa – Prenela mu sve informacije… (VIDEO)