Home VIP “KODEKS ULICE JE VAŽAN – ZVEZDAN JE TATIN SIN”: Slavnić se izvukao...

“KODEKS ULICE JE VAŽAN – ZVEZDAN JE TATIN SIN”: Slavnić se izvukao zbog oca – “Ja bih za to dobio 20 godina…”

194
0
Zvezdan Slavnic, Kristijan Golubovic,
Zvezdan Slavnic, Kristijan Golubovic,

Kristijan Golubović bio je iskren u svom izlaganju…

Gost Jovane Jeremić u jutarnjem programu “Novo jutro” bio je Kristijan Golubović, koji se dotakao aktuelnosti u “Zadruzi 6”.

Kristijan se osvrnuo na spekulacije da o Zvezdanu Slavniću nešto zna, o čemu, navodno, ne želi da govori do kraja iz samo njemu znanih razloga.

– Nikada javno nisam govorio o Zvezdanu, sem jedne rečenice. Rekao sam da mi je krivo zbog onog sukoba Cara i Ćertića. Kodeks ulice je jako važan, ali ja nisam mnogo govorio o tome jer sam poštovao njegovog oca. Rekao sam da u nekim momentima nije reagovao, ali su svi spinovali moju priču. Ispalo je da znam neku informaciju o njemu. Jednom prilikom, rekao sam da je ”tatin sin” što i jeste. Da sam ja uradio tako nešto iz nehata, ja bih dobio 20 godina robije, ali on je uspeo da se izvuče, na ime i prezime, na oca. Njegov otac jeste bio legenda i to je neosporno, mogao je da okrene dva tri telefona i da reaguje kao što bi gotovo svaki otac reagovao za svoje dete. Ako ništa nije uradio, neka kaže slobodno – rekao je Kristijan.

Izvor: net