Home VIP SPASIO JE IVANA MARINKOVIĆA ZATVORA: “Drugi put te niko neće spasiti” –...

SPASIO JE IVANA MARINKOVIĆA ZATVORA: “Drugi put te niko neće spasiti” – “Sve si izgubio…”

331
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

“Drugi put te niko neće spasiti…”

Nekadašnji učesnik “Parova” Alen Azarić preminuo je u nedelju ujutru nakon borbe sa opakom bolešću.

Osim po učešću u rijaliti programu, Azarić, koji se u javnosti predstavljao kao iscelitelj, pomogao je i Ivanu Marinkoviću da ne ode u zatvor, piše “Kurir”.

S obzirom na to da je sadašnji učesnik “Zadruge” imao problem sa bivšom suprugom Gocom Tržan zbog neisplaćenih alimentacija, a nije imao novca da reguliše svoje obaveze, u pomoć mu je pritekao Azarić i isplatio Marinkovićev dug od 165 000 dinara.

– Ivanu Marinkoviću sam obećao da će biti gospodin čovek. Onakav kakav jeste i kakav je rođen i dok sam ja živ, neću dozvoliti da Ivan bude omalovažavan i osramoćen od strana osoba koje se drže lažnog morala i glume visinu, a nemaju ni za kiflu. Zato sam rešio da stvari uzmem u svoje ruke i da platim ono što duguje za alimentaciju, što sam danas i uradio – izjavio je tada Azarić za medije.

Ipak, dve godine kasnije došlo je do obrta situacije i Alen i Ivan su u rijalitiju ušli u sukob zbog provokacija koje su stizale s Marinkovićeve strane.

– Znaš koji si ti favorit kad sam ja ušao i podržao ovde ovog budućeg pobednika! Evo ga favorit! Mlad momak, kulturan, ne osuđuje nikoga, a vi gospodine Ivane Marinkoviću osuđujete ove ljude da nemaju cvonjka! Jednom sam ti gu*icu spasio zatvora, drugi put te niko neće spasiti – rekao je Alen i dodao:

– Tek sad vidim koliko je Goca Tržan u pravu! Ti si jedan čovek koji živi u rijalitiju i koji će čitav život živeti u rijalitiju i priča svoje smešne priče, patetičnu priču ne bi li ti neko dao novac! Izgubio si sve u životu, a zašto? Zarad tebe, alko*ola i tvoje šuplje priče – rekao je tada Alen.

Izvor: net