Home VIP “NEK JE ANI BOG U POMOĆI”: Ćurčićkina kuma otkrila sve o pomirenju...

“NEK JE ANI BOG U POMOĆI”: Ćurčićkina kuma otkrila sve o pomirenju Slavnića – “Doživeću nervni slom…”

405
0
Ana Curcic, Milena Kacavenda,
Ana Curcic, Milena Kacavenda,

“To ponašanje mi je bilo jezivo, trebalo je određeno vreme da ja zvanično saznam…”

Anina kuma Milena Kačavenda otkrila detalje zajedničkog života Slavnića.

Izrazila je negativno mišljenje o Zvezdanu zbog svega što je uradio Ani.

Mnogi nagađaju da li će doći do pomirenja Ane i Zvezdana, za šta njena kuma ne želi ni da čuje.

– Kada bi se ona pomirila sa njim, ja bih doživela nervni slom. Nisam za to. Mislim da, nakon svega, kada je javno ženu ostavio pred milionskim auditorijumom… Smrtno me je uvredilo kada je rekao:”Mi smo se izlizali pre godinu i po”. On je tada izašao iz zatvora u kojem smo ga nas dve obilazile, išle na suđenja, dovodile decu… Gledale smo da svima bude dobro, a za Anu je bilo – šta bude neka bude. On više ne može da bude moj drug. Kada si izdao ženu koja ti je prijatelj najveći, šta ćeš onda meni da uradiš – govorila je Milena.

Na pitanje da li se plaši Zvezdana zbog svega što je o njemu govorila dok je on u “Zadruzi”, Milena kaže:

– Plašim ga se kao prošlogodišnjeg snega. Mislim da se on više plaši kako bi se suočio sa mnom, jer ja imam kratka, jasna, konstruktivna pitanja za njega – priča Milena, koja je otkrila da je nasilničko ponašanje sa Zvezdanove strane Ana dugo doživljavala.

– Ona je sve to doživljavala i kod kuće. Nije to krila od mene, samo je ublažavala. “Znaš, Zvezdan je ljut”, a ja znam kako ta njegova ljutnja izgleda. Ona je svako malo renovirala stan, svaki put kad dođem kod njih druge su čaše… Pa, niko ne krade čaše iz stana. To ponašanje mi je bilo jezivo, trebalo je određeno vreme da ja zvanično saznam. Neka joj je Bog u pomoći. Žao mi je što ga nije napala od starta – rekla je Milena.

– Rekla bih joj da ne šalje dobru poruku ženama, ne treba žena da bude ta koja će jednog nasilnika da smiruje. Treba da daš poruku ženama – izađite iz toga, izborite se. Ja njemu zdravo na ulici više dok je živ neću reći – zaključila je Kačavenda.

Izvor: net

Previous articlePRODUKCIJA ODLUČILA DA POMIRI ZVEZDANA I ANU: Moraju odmah to da urade – Kako će tek reagovati kada čuju… (VIDEO)
Next articleZVEZDANOVA MAJKA JE TEŠKO BOLESNA: Produkcija preduzela mere – Čeka se da obaveste Slavnića…