Home VIP “KAKVA SI TI TO MAJKA” – ANA NA STUBU SRAMA: Optužena da...

“KAKVA SI TI TO MAJKA” – ANA NA STUBU SRAMA: Optužena da provocira Zvezdana kako bi ispala žrtva i pobedila…

1362
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

“Svaku Zvezdanovu neartikulisanu reakciju ona izazove, jer zna kako…”

Bivša učesnica “Zadruge” Ermina Pašović u nedavnom intervjuu otkrila je svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima na imanju, o čemu smo već pisali.

Žestoko je oplela po Ani Ćurčić, te je optužila da sebe namerno predstavlja kao žrtvu, dok se trudi da Zvezdana prikaže kao nasilnika.

– Svaku Zvezdanovu neartikulisanu reakciju ona izazove, jer zna kako. Što je normalno jer su toliko godina zajedno. Čačne ga da on lomi, pravi haose, da šeta u krug ko nezdrav, onda ona plače i smiruje ga. Cilj je da pokaže Anđeli, pošto je iskompleksirana zbog nje, da može da ga vrati kad želi, da je iznad svih.

Nju bole Anđeline godine, izgled, umesto da se fokusira na njega i sa njim reši šta ima, ona bi da se dokazuje na svim poljima. I onda dobije ovakav hejt naroda i osudu. Pogrešno je posavetovana. Dok je bila napolju bila je ubeđena da će biti Kija dva, na krilima te priče je ušla u šou. Ali, sve radi usiljeno. Ona ne zna kako je ljudi gledaju. Vodi se time kako je oni doživljavaju unutra, a skoro svi su glupi ograničeni – kazala je Pašovićeva.

Ermina je progovorila i o tome kako se ostali ukućani ponašaju prema Ani, jer smatraju da je upravo ona favorit za pobedu.

– Lepo je Ivan rekao da je tuča unutra ko će da joj isplete pletenicu i da joj se nađe, za bilo šta. Svesno priča patetične priče. Pa, meni su pričali pre ulaska da je govorila drugaricama, prijateljicama da se slikaju sa njom i da će sigurno njeni fanovi da ih zaprate. To je to kad počneš sebe da ubeđuješ ili već veruješ da si kao naj od naj. Ušla je sa stavom da sve može da savetuje, zna ko koju šifru ima.

Ana izaziva reakciju od Zvezdana da pokaže da je on nasilnik da bi mogla da kaže da je svašta prošla sa njim, da ju je maltretirao. Čekaj, ako je sve to tačno, kako si mogla lopova, ubicu, preprodavca narkotika da uvedeš kod dece u kuću? Gde ti je maloletna ćerka? Kakva si ti to majka? To je bitno u celoj priči, kakav im primer daješ. Razj*bala si se sa ocem svoje dece, a bila si sa njim koji je sve što se zna – brutalna je bila Ermina.

Ermina je takođe najavila da će ponovo ući u Belu kuću, te gledaoci željno iščekuju njen obračun sa Zvezdanom i Anom.

Izvor: net

Previous article“ŽENU SI OTERAO U LUDAKE – SINA JEDINCA ISPUSTIO IZ RUKU”: Anina kuma uživo u programu napravila haos…
Next article“DEJAN NIKAD NEĆE PREBOLETI DALILU”: Oglasila se skrhana majka – “Žao mi je neće se razvesti, to je ljubav…” (VIDEO)