Home VIP “OSUĐEN SAM NA 10 GODINA – DESILA SE VELIKA TRAGEDIJA”: Zvezdan sve...

“OSUĐEN SAM NA 10 GODINA – DESILA SE VELIKA TRAGEDIJA”: Zvezdan sve ispričao o kobnoj noći…

224
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

“Ksenija Pajčin uopšte nije bila tu…”

Zvezdan Slavnić je ušao u šestu sezonu Zadruge kao sin legendarnog košarkaša Moke Slavnića.

Međutim, malo ko je znao do njegovog ulaska u Belu kuću ko je zapravo on.

Kao i da je bio u zatvoru zbog tragičnog događaja i u*istva, o kom je i sam progovorio na početku ove sezone.

Mediji su pitali, a i pričalo se da je razlog jezive svađe te noći bila upravo pokojna pevačica Ksenija Pajčin, koja je bila i velika ljubav Slavnića.

– Ksenija Pajčin jeste bila moja najveća dečačka ljubav, ja sam imao 17, a ona 16 godina. Negde godinu i po dana smo baš bili zajedno, posle se to razvlačilo – ispričao je Zvezdan Slavnić u rijaliti programu “Zadruga”, negirajući da je do svađe došlo zbog nje.

– Osuđen sam na 10 godina zbog u*istva, nedozvoljenog nošenja oružja i lakih telesnih povreda. Desilo se, kao prvo, velika tragedija. To je bila diskoteka. Ne bih želeo da ulazim u neke sitnice i da porodica pokojnog i moja porodica ponovo prolaze kroz to. Jednostavno, desila se tragedija. To mogu da kažem što se tiče toga. Ništa to ne umanjuje moju krivicu, kajem se zbog toga jer taj momak nije trebalo ni da bude povređen, a kamoli u*ijen – rekao je Slavnić, pa nastavio:

– Ja sam tada imao 21 godinu. Mi smo tu stalno izlazili. Imali smo naš separe, došlo je do nekih čarki, izašli smo napolje i desilo se šta se desilo. Mogu da potvrdim da Ksenija Pajčin te večeri nije bila tu, ništa se zbog nje nije desilo. Momke sa kojima sam ušao u konflikt sam upoznao te večeri – tvrdi Zvezdan.

Izvor: net

Previous article“PROŠLA ME JE BOL – SRAMOTA ME JE”: Ana polako popušta i miri se sa Zvezdanom – “Zaboravila sam sve…” (VIDEO)
Next articleŠOKANTNA REAKCIJA ALEKSANDRINE PORODICE NAKON POMIRENJA SA FILIPOM CAREM: Ovo niko nije očekivao…