Home VIP ZVEZDAN POSETIO PRODUKCIJU – DAO IM ČVRSTO OBEĆANJE: Moraće to da poštuje...

ZVEZDAN POSETIO PRODUKCIJU – DAO IM ČVRSTO OBEĆANJE: Moraće to da poštuje – Otvoreno progovorio o svemu… (VIDEO)

2630
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Otvoreno progovorio o svemu…

Noćas, u toku emisije “Pitanja novinara”, Zvezdan Slavnić pričao je sa novinarem, Darkom Tanasijevićem o odnosu sa bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić.

Nakon što se Ana rasplakala, Zvezdan je počeo svoje izlaganje.

– Mislila sam proći će jedan dan da ne plačem, ali nema veze – rekla je Ana.

– Stvarno se nisam stabilizovao, samo se trudim da budem ovakav. Koliko ću da izdržim zavisi od nje prvenstveno. Svakako ću pokušati da joj pomognem što više, a malo mi je sve čudno. Neko sam od koga je ona povređena i želi da se regeneriše od mene, a ja želim da priđem i onda je cirkus. Sinoć sam osetio da mogu da joj priđem – rekao je Zvezdan.

– Koje su ti se emocije pojavile da si osetio da je pravi trenutak da priđeš? – pitao je Darko

– Samo sam osetio i uradio to. Smejali smo se, a nismo dugo tako. Najlepše mi je kad vidim da se smeje i da je skroz opuštena. Sa njom nemam nikakve fore jer me zna, pitanje je da li će da me pusti – rekao je Zvezdan.

– Šokirala se kad si se skinuo – rekao je Darko.

– Ma ja sam to, nisam razmišljao tako jer sam znao da ćemo da se smejemo. Nisam preterivao jer sam gledao da ne bude to bezveze. Gledao sam da imam meru, tražim mericu za sve i onda i na*ebem.

– Da li ti fali vajb i energija koju si jutros osetio? – pitao je Darko.

– To smo mi, tako funkcionišemo. Prijalo mi je i uživao sam da se smeje. Ovako kako sam je sinoć zagrlio, nisam je zagrlio četiri godine – rekao je Zvezdan

– Izanaliziraj i šta si saznao, kakve utiske nosiš nakon razgovora o letovanjima, Netflixu, Marvel junacima. Ćutao si i slušao, koliko te je dotaklo to? – pitao je Darko

– Dotakne me svaka njena rečenica jer znam da je povređena. Dovoljno je da je pogledam. Jedva sam se suzdržavao dok je pričala. Izbacila je sve iz sebe, lakše mi je da me muči nego da mi to govori – rekao je Zvezdan.

– Rekla je da sve što ste proživeli i što ste vi suštinski da si obezvredio zbog nečega što je trajalo tri dana. Da li si svestan težine situacije i njene patnje? – pitao je Darko

– Svestan sam i mislim da se to vidi. Kad staviš tako ispada da nije vredelo, ali ponavljam, u trenutku mi se desilo. Sve mi je zapetljano, mogu da zamislim šta je prošla – rekao je Zvezdan.

– Kad sam zvao Anu video sam koliko je plakala, bila povređena, vrištala u slušlicu, bila je ljuta, tužna, besan. Tad je verovatno bežala od neke istine. Da li imaš uvid u delić svega što je prošla proteklih meseci? – pitao je Darko

– Mislim da znam mnogo, jer se dosta znamo. Šta ja da ustanem i izvinim se posle tih nekih stvari – rekao je Zvezdan.

– Ana bi te u momentu zagrlila, pa utešila, pa pretukla kao vola, pa natrljala na nos, ali se čini da imaš više razumevanja nego ranije – rekao je Darko.

– Obećao sam produkciji da neću sebi nauditi, a i šta god da radim može da joj bude još gore. Gledam da izađem i izvrištim se, da ništa ne uradim. Oladio me je i MIćin bazen. Ona ima svoj, a ja svoj rolerkoster. Samo kad je ona normalna mogu i ja da budem. Glupo je da joj dodajem još boli. Slegle su se malo emocije, tim ponašanjem niko ništa ne dobija – rekao je Zvezdan.

– Da li je Ana bila u pravu kad te je podsetila da je bila tvoj jedini prijatelj, brat, drug i žena kad si bio u paklu? – pitao je Darko

– Tako je, i ja sam za nju bio tu uvek. Za nju bih dao život, a kamoli nešto drugo. Biću tu za nju i napolju ako dozvoli, a ne ovde – rekao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u videu:

Izvor: net