Home VIP SPREMNA DA MU OPROSTI NEOPROSTIVO: Anino priznanje – Narod šokiran onim što...

SPREMNA DA MU OPROSTI NEOPROSTIVO: Anino priznanje – Narod šokiran onim što je iznela… (VIDEO)

329
0
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,

Spremna na sve…

Zorica Marković i Ana Ćurčić su u hotelu pričale o prošlosti sa Zvezdanom Slavnićem i njihovom razgovoru koji su jutros vodili.

– Pustio me je da ga čekam je*enih godina, čuvala sam mu majku, izašao je iz zatvora. Neću ti pričati ovde šta je bilo za te četiri godine, a ni št aje bilo pre toga. Ja sad nemam nikakvu emociju, veruješ li. Ja bih za ženu koju volim zanš šta radila, kakva Zadruga. Oprostila bih neoprostivo, znaš ti koja je to pljuvačka po meni sinoć. “Na sve to sam shvatio koje srce imaš pa si ušla”, ti druže ne znaš da voliš – rekla je Ana.

– Je l’ on lud – rekla je Zorica.

– On četiri godine dete svoje nije video, a ovde bi da bude još četiri. Gde si ti čoveče? Ništa njega ne znaima, zanima ga sprdnja i neodgovornost. Sa njim ne želim ništ aviše u životu, ali ti i za dve godine, godinu, vidiš da neko želi da mu oprostiš i da želi da se potrudi, kapiraš? Ovo je… – rekla je Ana.

– U je*ete – rekla je Zorica.

– Odbolovaću ga do kraja Zadruge. Volela bih da se pusti klip gde me ostavlja, da on to vidi. Da se pusti njihovo maštanje, njihovo moram da kažem je*anje, njeno gutanje. Da se sve to lepo pusti i da se vidi da on ne shvata šta sam prošla – rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku teksta:

Izvor: net