Home VIP ANA OBELODANILA ZVEZDANOV DOGOVOR SA PRODUKCIJOM: Tiče se njegovog učešća – Spreman...

ANA OBELODANILA ZVEZDANOV DOGOVOR SA PRODUKCIJOM: Tiče se njegovog učešća – Spreman je na to… (VIDEO)

1271
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Da li će se to stvarno desiti…

Ana Ćurčić razgovarala je u “Šiša baru” sa Markom Đedovićem.

Tom prilikom je otkrila kako njen bivši nevenčani suprug, Zvezdan Slavnić planira da uđe i u sedmu i osmu sezonu rijalitija “Zadruga”.

Anino izlaganje:

– Ja verujem u ljubav, da ne verujem ne bih radila sve ovo i onda ti neko kaže: “Meni je žao što mi više nikada nećemo biti zajedno jer ja ću ući u 7. i 8. sezonu!” Čekaj, pa i ako si nešto pogrešio u životu, prijateljstvu i ljubavi, treba da pokažeš borbu čoveče.

Rekao je čak i da se desi situacija da mu oprostim, znači on već polazi od situacije da sam mu ja oprostila, zato što je Ana mnoge stvari opraštala, zato je njemu ovako neverovatno da sam ja ovako ovde. Da sam ja ne mestu zločina u stvari.

Jer po njemu je ovo trebalo da se odvija, znaš kako? Da ja za pet meseci smršam još 10kg, da se borim sama sa sobom kod kuće, da on izađe i da mi možda kaže: “Ljubavi, čoveče, desilo mi se, eto, polupao sam u rijalitiju” i da mi ispriča svoju priču – izjavila je Ana.

Detaljinije možete pogledati u videu ispod:

@ve_1007

#anazadruga6 #anacurcic #anačurčić #zvezdan #zvezdanslavnic #zvezdanzadruga #zvezdanzadruga6 #zvezdanslavnić #zvezdanana #anazvezdan #andjeladjuricic #andjeladjuričić #andjelazadruga #andjelazadruga6 #andjelazvezdan #anadopobede #anazadruga6 #zadrugaoficijal #zadrugarijaliti #zadruga__official #zadrugatv #zadruga #zadrugaoficijal #zadrugari

♬ Originalton – ve_1007#

Izvor: net

Previous articleMARKO OSMAKČIĆ POKAZAO SVOJU BUDUĆU ŽENU: Viktorija Mitrović snimljena u akciji sa nepoznatim muškarcem…
Next article“OVO ĆE SVE DA PROĐE – OSTAĆEMO TI I JA”: Zvezdan se slomio pred kamerama zbog javne prevare… (VIDEO)