Home VIP TREPAVICE, GARDEROBA, PARFEMI: Anđela izazvala gnev kod naroda – Pogledajte šta sve...

TREPAVICE, GARDEROBA, PARFEMI: Anđela izazvala gnev kod naroda – Pogledajte šta sve zahteva… (VIDEO)

7397
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Sastavila je čitav spisak…

Anđela Đuričić ne prestaje da šokira javnost svijim izjavama i ponašanjem.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem Đuričićeva traži od fanova čitav niz stvari koje želi da joj pošalju!

Od šminke, kozmetike, garderobe, veštačkih trepavica, pidžama i ostalog, Anđela je bez blama nabrajala u kameru šta bi želela da joj verni fanovi pošalju.

– Ja bih još jednom da ponovim, pošto po ceo dan ponavljam, da mi pošaljete trepavice, ajlajner u gelu, korektor, moj omiljeni parfem, treba mi još neki bebi dol, samo da ne bude spavaćica, hoću onako kao što inače nosim, šorčić, majičica, tanki bade mantil… tako još neke sitnice možete da ubacite, neke haljinice, i crno elegantno odelo, to mi je jako bitno, to tražim otkad sam ušla… – nije prestajala Anđela.

Đuričićeva nije prva koja se na ovakav način obraća svojoj podršci i fanovima, kroz pet sezona Zadruga mnogi su bez zadrške i blama zahtevali od gledalaca koji ih vole i poštuju razne stvari da im se šalju, a čak je išlo i do ekstremnih slučajeva, kada su zadrugari odlazili na zimovanja i letovanja koja bi im finansirali fanovi.

Svakako da je svačiji izbor i odluka da li će svojim favoritima slati poklone i novac, međutim, Đuričićevu su nakon ovog snimka oštro osudili, budući da je poznato da dolazi iz dobrostojeće porodice.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net

Previous articleIZVODE FILIPA CARA IZ ZADRUGE: Nakon skandala koji drma Zadrugu – Traži da ga porodica pokupi ispred kapije… (VIDEO)
Next articleBEŽI OD OBEZBEĐENJA: Zvezdan nakon skandala trči po imanju – Pokušavaju da ga spreče…