Home VIP “NIKAD NIŠTA NIJE SKUVALA”: Otkrila tajne iza četiri zida – Ovo sada...

“NIKAD NIŠTA NIJE SKUVALA”: Otkrila tajne iza četiri zida – Ovo sada je prava ona…

913
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Sada verujem da je Mateja imao šta da kaže dok je govorio za stolom: “Bolje da ja ne progovorim”…

Otkako je stupila u vezu sa starijim muškarcem Zvezdanom Slavnićem, reči i dela Anđele Đuričić neretko intrigiraju javnost.

Kako je tokom “Zadruge 5” pokazala koliko je smerna, moralna i koliko je zapravo osuđivala “ljubavnice”, mnogi zadrugari ističu da joj se karma vratila, ali su i začuđeni da se ovo baš njoj dogodilo.

Anđelina bivša cimerka Nevena Savić prokomentarisala je promenu Đuričićeve, koja je mnoge ostavila bez teksta.

– Prošle godine sam prokomentarisala nešto u smislu kako se komentariše oblačenje drugih devojaka (kao degutantno), a Anđela je razmenjivala garderobu sa ostalim devojkama, tj. oblačila se kao i sve druge. Kratko,dekolte, nosila tange na bazenu itd. Odmah su me napali da pričam jer sam ljubomorna, tako da mi je sad nezahvalno da bilo šta kažem…

Što se mene lično tiče, nisam iznenađena što je imala se*s u rijalitiju jer se i prošle godine videlo da je na to spremna jer je bila među prvima koja je stupila u vezu od početka rijalitija, ali ovoliko transparentno to nisam očekivala, bukvalno ne mogu da verujem – priča Nevena bivša zadrugarka i dodaje:

– Prošle sezone smo mogli da vidimo da nije druželjubiva kao i da nikada nije nešto skuvala ili očistila, tako da su svi hvalospevi bili na kontu toga što nije imala s*ks i na osnovu onoga što je sama za sebe pričala (moral, poštenje, porodica kao da je niko drugi nema itd).

Sada je samo pokazala zapravo ko je Anđela. Iskreno mi je žao, jer je sa tim transparentnim odnosima sebi stavila pečat za ceo život – istakla je bivša zadrugarka, a na pitanje ko je po njoj zapravo Anđela Đuričić, ona je imala da doda…

– Po meni je ovo ona. Bukvalno se to videlo po nekim stvarima, ali su svi ćutali jer se ona predstavljala tako kako se predstavljala.

Niko nije imao ni jedan argument u tom trenutku da bi joj rekao nešto dok su se stvari promenile izlaskom iz Zadruge i pogotovo posle ovog čina. Sada verujem da je Mateja imao šta da kaže dok je govorio za stolom “bolje da ja ne progovorim” – zaključila je Nevena za Pink.rs.

Izvor: net

Previous articleODLUČILA DA SE OPISMENI: Evo u kojoj profesiju Aleksandra Nikolić želi – Poduhvat decenije… (VIDEO)
Next article“POBEGLI SU U RIJALITI OD OGROMNIH DUGOVA”: Mračna tajna Zvezdana i Ane – Zadruga im je sigurna kuća… (VIDEO)