Home VIP NEMA KRAJA GADOSTIMA ANĐELE ĐURIČIĆ: Čak se i Zvezdan šokirao kada je...

NEMA KRAJA GADOSTIMA ANĐELE ĐURIČIĆ: Čak se i Zvezdan šokirao kada je uhvatio šta radi… (VIDEO)

3530
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Pa da li je ovo moguće…

Odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić svakodnevno šokira domaću javnost, a Crnogorka je sada otišla korak dalje i učinila nešto što su gledaoci žestoko osudili.

Naime, Zvezdan i Anđela su boravili u izolaciji, a onda je u nekom trenutku on prineo svoja stopala njenom licu, pa ih je ona poljubila!

– Vidi mi stopala – rekao je Zvezdan.

– Prelepa su – rekla je Anđela i potom krenula da ih ljubi i miriše, a Slavnić je izmakao nogu i povikao “Šta radiš to?!”

Njen postupak šokirao je gledaoce, te su mnogi istakli da je vreme da prestane da se ponižava.

Nakon ovog, Anđela je imala još jedan biser, i to ovog jutra. Ona je spremila doručak i jela na krevetu, a svoja stopala je ispružila do Zvezdanove glave.

Ona se svom dečku pohvalila da je konačno uspela da sredi svoja stopala i isturpija ogrubele pete, pa je od njega tražila da ih mazi i proveri koliko su joj noge sada lepe i mekane.

“Anđa ima neki bizarni fetiš sa stopalima, živo me zanima šta će sve raditi kad se još malo opusti”, “Brate, ova lujka nema granice…. Svakim danom me sve više i više iznenađuje…. Transfer blama….”, “Treba se oprati pre krema i preparata.. Ono s vodom znate – tuširanje, kupanje i to… Ovo dvoje nisam video još da su se oprali… Ide topla voda i šampon za Anđelu i Zvekija”, samo su neki od komentara koji se neprestano nižu na mrežama.

Detaljnije pogledajte ispod:

Izvor: net

Previous article“REKLA MI JE MILICA”: Ana napravila grešku u lajvu – Pokrenut postupak u spoljnom svetu… (VIDEO)
Next article“VARALA JE SINIŠU SA MNOM – VIĐALI SMO SE U STANU”: Pojavio se muškarac koji tvrdi da je bio sa Marijom Kulić…