Home VIP MOKA SLAVNIĆ ULAZI U ZADRUGU: Od produkcije dobio vrtoglavu cifru – Evo...

MOKA SLAVNIĆ ULAZI U ZADRUGU: Od produkcije dobio vrtoglavu cifru – Evo i kada će se pridružiti sinu…

1457
0
Zoran Moka Slavnic, Zvezdan Slavnic,
Zoran Moka Slavnic, Zvezdan Slavnic,

Mnogima neće biti dobro…

Otac aktuelnog zadrugara Zvezdana Slavnića, slavni Moka Slavnić navodno je dobio ponudu da postane učesnik “Zadruge 6” za honorar od 80.000 evra.

Mada je i sam ranije izjavio da bi voleo da uđe u rijaliti, gde se već nalazi njegov sin, bivši košarkaš ipak se premišlja da li da prihvati poziv produkcije. Ima više razloga zbog kojih on, kako je rekao izvor, nije spreman da bude pred kamerama.

Prvi je navodno to što mu se nije dopala prvobitna cifra koja mu je ponuđena, a reč je o honoraru od 50.000 evra za četiri meseca.

Moka je odmah kazao da nema šanse da to prihvati jer zna pouzdano da je njegova bivša snajka Ana Ćurčić dobila mnogo više para. Nakon nekoliko dana opet su ga zvali iz produkcije i dali novu ponudu za 20.000 evra veću, ali i to mu je bilo malo, pa je sam rekao da bez 80.000 neće ući.

Producenti su se na kraju složili s tim, ali Moka ih je navodno sutradan pozvao i rekao da mu njegovo zdravstveno stanje trenutno ne dozvoljava da uđe u šou, pa je dogovor postignut da tek krajem februara ili početkom marta postane učesnik “Zadruge”, kad bi trebalo da završi s terapijom koju prima.

Slavnić nije želeo da da komentar, ali je i više puta ponovio da neće da priča ništa za medije.

– Ne, ne. Baš me briga šta hoćete da pitate – poručio je slavni košarkaš.

Inače, navodno je jedan od uslova produkcije bio da Moka do ulaska u šou ne daje izjave i da ne komentariše ponašanje svog sina kako bi sačuvali ekskluzivu.

Ako Slavnić zaista uđe u šou, očekuje se da će odmah ući u sukob sa bivšom snajkom Anom zato što su se njih dvoje posvađali još dok je ona bila napolju. Moka je javno podržao svog sina Zvezdana zbog toga što je Ćurčićevu prevario sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić, što mu je snajka mnogo zamerila. Pale su i teške reči između njih dvoje, a Ana je svekru slala glasovne poruke u kojima ga je vređala i psovala.

Izvor: net

Previous articleSAMOINICIJATIVNO NAPUSTILI ZADRUGU: Zvezdan i Anđela odlučili da zajedno odu – Gledaoci pobesneli… (VIDEO)
Next articleOSUĐEN UROŠ ĆERTIĆ: Sud izrekao presudu – Evo koliko je dobio za izvršeno krivično delo…