Home VIP ANA IZAZVALA GNEV: Počela da urla na sve u Beloj kući zbog...

ANA IZAZVALA GNEV: Počela da urla na sve u Beloj kući zbog Zvezdana – Neviđeni haos nastao… (VIDEO)

335
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Neviđeni haos nastao…

U Beloj kući je u toku glasanje za najzahtevniju osobu.

Ana Ćurčić je ušla u sukob sa zadrugarima jer niko nije stao u njenu zaštitu kada je Zvezdan Slavnić nasrnuo na nju fizički pred punom dnevnom sobom.

– Matoru bih na treće mesto. Druga osoba Maja Marinković koja želi mir, tišinu kad izlaže i radi, ima pravo na to. Mrtva trka između nje i Anđele, ipak ću Anđelu jer se graniči sa sebičnošćču. Ne zanima je ništa drugo, zahteva sve, a ne daje ništa. Broj jedan lično sam rekla Zvezdnu Slavniću. On je broj jedan jer smatram da to nije lepo i rekla sam da od mene traži da se ja odlučim, a ne volim ni napolju da mi neko postavlja uslove i prećutne ultimatume – govorila je Zorica.

– Prvo mesto Zvezdan u odnosu prema Ani, zahteva stvari koje nisu realne. Sanja Grujić previše zahteva od partnera i teroriše ga, a dečko je 100% ispravan, a treće mesto Filip Car koji zahteva od devojke da mu ispriča istinu – rekla je Maja.

– Ovo moram da poredim sa Anom i Zvezdaom jer generalno oboje zahtevaju neke stvari od nas i jedno od drugog. Zvezdan očekuje da ga Ana poštuje i da ne iznosi neke stvari iz njihovog odnosa, kad vidi Anu sa drugim muškarcem reaguje jako loše. Ana zahteva od zadrugara da nju uvek podržavaju, ako to ne urade Ana nije dobra sa njima – govorila je Palčica.

– Nije tako, Palčice. Je l’ sam tražila da me neko podrži? Ja sam rekla kad je bila situacija eskalirala rekla sam: “Ljubim te, samo zbog loše scene koje Zvezdan može u naletu lude glave kad se pomenuo dotični gospodin”, a ona sam mu ljudski prišla da ne pali šibicu na ovu temu. Ja sam samo želela, kao što nisam za Aleks ništa rekla Caru da bih sprečila sukob Cara i Zvezdana, ja sam opet na sebe prebacila i zaštitila Zvezdana i Ivana i opet ja ispadam kriva. Da li sam od bilo koga nešto zahtevala? – govorila je Ana.

– Je l’ u redu da tvoj prijatelj Neca imitira Zvezdana? – pitao je Mića.

– Je l’ u redu da mene on poliva prasetom, a da svi ćutite? – uzvratila je Ćurčićeva.

– Pošto mi je rekla da joj se ne obraćam, moram ovako. Ovo što je Ana uradila je indirektno pozivanje da se svi razdelimo. Čudno je što je Ana odabrala Necu – vikao je Ivan.

– Kad je Zvezdan napravio sr*nje i kad je Mikica skočio da brani Anu, ti si njega napao – umešao se Peca.

– Svi Zvezdanovi prijatelji koji su ga tešili su na finjaka sklonili g*zicu, sad nema nikoga – urlao je Neca.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net