Home VIP “ANA JE PERFIDNA”: Aleksandra raskrinkala Ćurčićevu – Otkrila ko joj dostavlja informacije...

“ANA JE PERFIDNA”: Aleksandra raskrinkala Ćurčićevu – Otkrila ko joj dostavlja informacije iz spoljnog sveta… (VIDEO)

1545
0
Aleksandra Nikolic, Ana Curcic,
Aleksandra Nikolic, Ana Curcic,

“Onda je promenila stav, počela je da se ograđuje, rekla je da je prekršila svoje stavove…”

Tokom razgovora sa voditeljem Markom Đedovićem Aleksandra Nikolić je prokomentarisala sve aktuelne i goruće teme svojih cimera.

– Aleks, šta se dešava sa Filipom? – upitao je Marko.

– Imali smo raspravu u utorak tokom žurke, ali smo nakon toga rešili sve. Sada je sve u redu – poručila je Aleks.

– Šta se dešava sa Aninim i tvojim odnosom? – upitao je Marko.

Zatim je Aleks otkrila da je Ana promenila ponašanje nakon što joj je Bilal Brajlović preneo informacije iz spoljnog sveta.

– Kada je ušla, osetila sam s njene strane dobru energiju, rekla je da je moja zaštitnica, a onda je promenila ponašanje. Dok se Bilal nije pojavio, imala je taj stav. U pušionici je pitala Bilala kakav stav imaju ljudi kada je njen odnos u pitanju, a on je na to rekao: ”Ne mogu da verujem da mu niko ne kaže šta misli”, a nakon toga joj je zamerio jer je rekla jedno pre nego što je došla, a pokazala nešto drugo. Onda je promenila stav, počela je da se ograđuje, rekla je da je prekršila svoje stavove. Ima u sebi nešto perfidno, ušla je zbog sebe, a ne zbog Zvezdana. Svesna je da bi se nakon pomirenja sa Zvezdanom suočila sa velikim gubitkom. Saznala sam da se bavila mojim životom. Napolju je zvala Filipa, kako bi mu prenela neke poruke. Njoj su svi krivi, samo Zvezdan nije – kazala je Aleks.

– Kako komentarišeš odnos Zvezdana i Anđele? – upitao je Marko.

– Nije moralo, ali se jednostavno desilo. Anđela umirujuće deluje na Zvezdana, to je njegova mirna luka. Nije mi jasno zbog čega pljuje Anđelu. Ona nije njena drugarica. Ogorčena je na Anđelu. Anđela nema momente kalkulisanja, samo joj je Zvezdan važan. Spremna je i najgora da bude, samo da je pored njega. Zvezdan je izabrao nju jer nije imala nikakvu mrlju u prošlosti, ali je on ženskasroš, zato mislim da će se svašta nešto desiti – kazala je Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Izvor: net