Home VIP “BILA JE PO SPLAVOVIMA SA ZNATNO STARIJIM MUŠKARCIMA”: “Sve se zna” –...

“BILA JE PO SPLAVOVIMA SA ZNATNO STARIJIM MUŠKARCIMA”: “Sve se zna” – Isplivale informacije o Anđeli… (VIDEO)

3930
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Haos za crnim stolom…

Proteklih noći održane su Nominacije u Beloj kući, a zadrugari su nominovali između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

Anastasija Stanojević Palčica imala je što šta da kaže o Anđeli, pa je nije štedela tokom komentarisanja, te je iznela svoj stav da smatra da joj nije prvi put da se nalazi u ovoj situaciji.

– Anđela je l’ si ti mene nekad srela napolju? – pitala je Palčica

– Šta ti je bre ženo, nikad u životu – rekla je Anđela.

– Zapamtite to dobro. Trenutno si jedna od najpoznatijih ljubavnica u regionu. Prosečnih si vrednosti, inteligencije, ponašanja i shvatanja. Možda čak i ispod proseka. Čudno je za jednu devojku koja je imala samo dva muškarca u životu, a da vas podsetim da je posle prvog svaki drugi. Tako si brzo i lako ušla u vezu sa znatno starijim i oženjenim muškarcem. Mislim da si itekako to i napolju radila. Na beogradskim splavovima si viđena jako često i sa znatno starijim muškarcima. Zvezdane pamtim da si bio tu dok mi je bilo loše. Dva dana nakon što sam rekla da treba da se okrene priča o zauzetim muškarcima koji varaju vi ste ustali i priznali sve – rekla je Palčica.

Odjednom su se sukobili Lepi Mića i Ana Ćurčić.

– Mićo ti ne pričaš pravu istinu, zastupaš sve što si ti. Da si želeo ovom čoveku da ima karakter, obraz i da bude mangup, drugačije bi mu pričao – rekla je Ana.

– Reci Matoroj, a ne meni. Ja mu kažem istinu – rekao je Mića.

– Ti si njega ukopao za života, a svi vi ste nule najobičnije. Ukanalio si ga životno. Nemoj licemerno da mu pričaš, ja ti to neću dozvoliti – rekla je Ana.

– Varao te je i pre ovoga – rekao je Mića.

– To je moja stvar. Govoriš laži i zastupaš sve ono što ne bi radio. Meni si deset puta došao i rekao da samo tebi verujem. Zvezdane nije ti prijatelj – rekla je Ana.

Palčica je zatim nasatvila sa svojim izlaganjem.

– Kad sam prvi put komentarisala vaš odnos mene ste napali vašim lažima i izmišljenim pričama. Mali je svet, mala je Srbija. Sve se zna. Šaljem Anđelu jer je loš čovek, lažov, amnipulator i ljubavnica – rekla je Palčica.

Detaljnije u nastavku teksta:

Izvor: net

Previous articleALEKSANDRA PRESKOČILA OGRADU: Pogledi izazvali ljubomoru pa dramu – Obezbeđenje hitno moralo da reaguje…
Next articleALEKSANDRA NIKOLIĆ UHVAĆENA U LAŽI: Filip Car joj preti – Sada je isplivao snimak sa Zvezdanom… (VIDEO)