Home VIP SVE SUPROTNO OD ANĐELINE PRIČE: Mensur konačno razvezao jezik o njoj i...

SVE SUPROTNO OD ANĐELINE PRIČE: Mensur konačno razvezao jezik o njoj i njenom ponašanju…

7692
0
Mensur Ajdarpasic, Andela Duricic,
Mensur Ajdarpasic, Andela Duricic,

Nije štedeo reči…

Bivši učesnik rijalitija ”Zadruga” Mensur Ajdarpašić govorio je u emisiji ”Premijera – Vikend specijal” o svim aktuelnim temama kada je njegov život u pitanju, ali i dešavanjima u Beloj kući.

Mensur je sada promenio ploču, pa je prao ruke od navodnog nekadašnjeg intimnijeg druženja s Anđelom Đuričić, a na početku se osvrnuo na napade njenih fanova nakon lajva u kojem ju je žestoko isprozivao.

– Ja sam se tim povodom oglasio. Stvarno me to ne zanima i ne želim da govorim o tim stvarima. Ne zanima me to. Nisam ja nikome kriv za ono što rade one. Nema potrebe da se bavim ja njenim fanovima, nije moja sfera interesovanja – rekao je Mensur, a onda pogazio navode da je bio intiman s Anđelom.

– Ne želim da insinuiram. Ljudi nisu razumeli i ispostavilo se da je tako. Ne želim da govorim da li je nešto bilo, bilo bi glupo da govorim o detaljima. Družili smo se, provodili vreme zajedno… – poručio je Ajdarpašić i dodao:

– Da li je Anđela u biti bila drugačija, to je diskutabilno. Ispostavilo se da je sve suprotno od onoga što je govorila. Nemam lepo mišljenje ni o njoj, ni o Zvezdanu, ni o njegovoj ženi. Shodno situaciji u kojoj se nalaze moram da kažem da je sve izgubilo smisao, njihovo ponašanje, njihovi životi, sve što oni rade. Ništa novo nije urađeno. Nije se ništa novo desilo. Ima toga i napolju. Neću se čuditi. Mnogo gore stvari se dešavaju napolju, to mi kvari mišljenje o većini devojaka i žena – rekao je Mensur i progovorio o svojoj novoj devojci koju je predstavio javnosti za Dan zaljubljenih.

– U vezi sam, zauzet sam. Zadovoljan sam za sada. Rekao bih da će sve biti kako treba. Srećan sam i to je to. Ja gledam da ne eksponiram lepšu polovinu i ne težim tome da bude devojka iz javnog sveta. Videćemo šta će nam se dalje dešavati – poručio je bivši zadrugar.

Izvor: net

Previous articleŽESTOKE OSUDE NARODA – “ZVEZDANOVA SLUŠKINJA”: Anđela rešila da pokaže kakva je domaćica u kuhinji… (VIDEO)
Next articleANĐELA I ZVEZDAN PONOVO ŠOKIRALI: I to još dok je bolestan – “Kod njih se sve trese pa briše maramicama…” (VIDEO)