Home VIP VANREDNO UBACIVANJE – ACA BULIĆ ULAZI U ZADRUGU: Ana nema pojma šta...

VANREDNO UBACIVANJE – ACA BULIĆ ULAZI U ZADRUGU: Ana nema pojma šta se dešava – Zvezdanu neće biti dobro…

9105
0
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic, Aca Bulic,
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic, Aca Bulic,

“Ne poznajem je u onakvom stanju. Ne želim da pravim žrtvu od nje, svesna je ona, ne želi da pređe granice, ali želim da je probudim iz zablude…”

Kuma zadrugarke Ane Ćurčić, Milena Kačavenda i njen bivši emotivni partner Aca Bulić oglasili su se na mrežama i otkrili da žele da pomognu Ani.

Milena je odlučila da dođe do Ace Bulića, a oni su se putem Mileninog profila na društvenoj mreži Instagram oglasili i pružili punu podršku Ani.

– Znate ko je Aca Bulić. On i Ana su nekada bili emotivni partneri i moram da napomenem da je Aca pravi muškarac. Došla sam kod njega iznenada i on me je bez sve šale odmah pitao: “Milena, šta je plan, kako da pomognemo Ani. I dalje ne znamo kako će se ovo odvijati, ali ćemo joj pomoći” – rekla je Kačavenda, a pozitivni komentari zbog tog gesta nisu izostali.

– Našli smo se da joj pomognemo, bez obzira na cenu. Bio sam sa njom pre 35 godina, ali bez obzira, ona je divna osoba i moja prva ljubav. Ana nije tip koji može da se snađe u rijalitiju. Uradiću sve da se ona osvesti i sama spozna neke stvari. Ne poznajem je u onakvom stanju. Ne želim da pravim žrtvu od nje, svesna je ona, ne želi da pređe granice, ali želim da je probudim iz te neke zablude. Svojim ponašanjem samo čini loše sebi i svojoj deci – pozdravio se sa auditorijumom Aca.

Milena mu je pročitala jedno od pitanja koje su postavili pratioci, koje glasi: “Šta misliš o Zvezdanu”.

– Ne bih ulazio u to, svako bira svog partnera. Znaju oni zašto su bili zajedno. Čak i da Ana želi da ostane sa Zvezdanom ja bih je podržao. Ali sam taj odnos između njih… Ako stvari ne idu, onda to treba preseći – rekao je Bulić kratko.

Kačavenda je bila oduševljena time što bi Aca bio spreman da uđe u rijaliti zbog Ane.

– Ovo nije dogovoreno, ovo je vanredno ubacivanje. Pitala sam ga šta bi rekao ako nas pozovu da uđemo, on je čovek bez razmišljanja rekao da bi ušao! Ali mi nemamo nikakav poziv, nikakvu potvrdu. Za sad možemo da pošaljemo poklone da se Ana motiviše – rekla je kuma, na šta su mnogi skrenuli pažnju na mogućnost diskvalifikacije.

– Rekao bih “Ljubavi, glavu gore, samo pozitivno. Imaš moju podršku kao nikada do sad”. Svaka žena zaslužuje podršku u tako teškim situacijama – dodao je on i objasnio kako sa poklonima moraju biti oprezni, o čemu smo već pisali.

Izvor: net

Previous article“ODMAH GA VODITE U URGENTNI”: Zvezdan Slavnić jedva govori – Ana panično plače… (VIDEO)
Next article“TVOJI PRODAJU KUĆU ZBOG STIDA”: Bilal uneo informacije Anđeli o drami koju proživljavaju njeni roditelji… (VIDEO)