Home VIP ŠOKANTNA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA: Slomila se – Anđeli Đuričić saopštene tužne...

ŠOKANTNA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA: Slomila se – Anđeli Đuričić saopštene tužne vesti o porodici… (VIDEO)

19032
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Ovome se nije nadala…

Bosanac Bilal Brajlović vratio se u Belu kuću, pun novih informacija, pa je tako tokom izlaganja o ljubavnom trouglu u “Zadruzi” otkrio Anđeli Đuričić da se njeni roditelji sele i da ne smeju izaći iz kuće od sramote.

U svom govoru prokomentarisao je i Zvezdana Slavnića i njegovo učešće u rijalitiju.

– Ne znam šta je sa ovim ljudima, svega mi, niko ne može da kaže svoje mišljenje. Ja imam pravo ovde da kažem šta želim. Moram da se ogradim kad je Ana u pitanju, ona me je juče zamolila da ispušimo cigaru, ja sam joj tada rekao samo da je jedno pričala pre ulaska, a drugo po ulasku u rijaliti. Zvezdane, ja ću ti reći sve u lice, bolje je i to nego da radim nešto iza leđa. Svi mu govore iza leđa, a ne govore mu to u lice. Zvezdan je dobar prema svima, ali kad dođe Marku Markoviću: ”Bićeš dobar sa mnom, ili sa njom”.

Da si šmeker, rekao bi da svi budu sa njom dobri, a ne sa tobom. Bio si sa njom toliko godina, njoj je sada najteže. O Zvezdanu sam imao najbolje mišljenje, dok nije uradio sve ovo. Da li znaš koliko si se ukanalio? Kad sam ja posumnjao u Maju i tebe, ti si rekao da ne želiš ništa, da imaš kod kuće nekog, a pre svega kodekse i manire. Ti si izgubio kodekse i manire – kazao je Bilal i dodao…

– Kakva je to zaljubljenost? On da je zaljubljen ne bi radio sve što radi sa drugim devojkama. Ne lažem, znaš i sam šta je sa Aleks bilo u izolaciji, kako si je privukao, i šta ste radili.

Anđela, upala si u crnu rupu. Tvoji prodaju kuću zbog stida. Znaš i sama šta si meni govorila, na kraju si najgora ispala – kazao je Bilal.

Celo izlaganje, kao i Anđelinu reakciju poslušajte u videu ispod:

Izvor: net

Previous articleDOŠLA NA KAPIJU ŠIMANOVACA – ŠTA SE DEŠAVA IZA KAMERA: Uslikana kako šalje tajnu poruku Ani – Dok produkcija ne snima…
Next article“TREBA DA SE UGLEDA NA KIJU – ANA JE PROSTAKUŠA”: Osula žestoku paljbu po Ćurčićevoj – Nije je štedela…