Home VIP NA SPISKU GLUMCI, PEVAČI, RIJALITI IGRAČI: Godinama proganja poznate – “Ima sindrom...

NA SPISKU GLUMCI, PEVAČI, RIJALITI IGRAČI: Godinama proganja poznate – “Ima sindrom Miljane Kulić…”

352
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Drugarica je raskrinkala…

Rijaliti učesnica, Milica Veselinović na sve načine pokušava da dobije trunku pažnje i ljubavi, pa tako moli Filipa Cara da bude sa njom u vezi.

Kako joj ni to ponižavanje nije pomoglo, okrenula se drugim muškarcima, pa ide logikom da će negde njeno moljakanje proći.

Njena drugarica je sada otkrila detalje iz njene prošlosti koja ona pokušava na sve načine da sakrije.

– Ja sam sa Milicom išla u školi, te kletve koje ona izgovara zaista nisu čudne za nju, pa ona se tako izražava, verujte, još je i super, suzdržava se, nije ona pokazala pravo lice. Nisam bila iznenađena kada sam videla da ulazi ponovo u rijaliti, a ovo sa Carem, pa šta od nje očekivati?

– Koji crni jedan dečko u životu, imala je ona dosta njih, preko tridesetak. Milica gori od želje da bude poznata, ona je godinama smarala poznate ličnosti! Nije pisala samo Vladimiru Tomoviću, pisala je ona mnogima, i glumcima i pevačima i rijaliti igračima.

– Neki su je čak i blokirali. Ma, ona nije volela Mensura, u njenoj glavi je samo činjenica da je on poznat, dobro se plasirao prošli put kada je bio, a njoj je bio cilj da ostane do kraja i uspela je. Sada traži opet žrtvu, a zna da sa Carem može da bude u žiži.

– Dok Car nije ušao moljakala Marka da bude sa njim, samo zato što je bivši Stanijin – priča njena školska drugarica, te je jasno istakla da se navodno radi o spisku imena.

– Nekada mi je nje i žao, iskreno. Nikada nije imala pravu drugaricu, niko nije hteo da se druži sa njom, jer je takva. Mi smo u školi pričali da ona ima sindrom Miljane Kulić, tako je i Miksi jurila pevače. Mislim da je ona slala poruke i Ša pre možda dve godine, ali koliko sam upućena, on joj nikad nije odgovorio. Pisala je i Ljubi Perućici, ma mnogim pevačima, ali je bila klinka pa su je svi iskulirali – istakla je ona.

Izvor: net

Previous articleTEŠKA BORBA: Milanu Miloševiću ugroženo zdravlje – Lekarska pomoć hitno stigla na adresu…
Next articleMILICA KEMEZ TRUDNA – DOBIĆE BEBU SA BOROM: Veselje počelo – Objavio kako je sve izgledalo… (VIDEO)