Home VIP “ŠTA OČEKIVATI OD ŽENE KOJA SE UDALA ZA IVANA MARINKOVIĆA”: Goca Tržan...

“ŠTA OČEKIVATI OD ŽENE KOJA SE UDALA ZA IVANA MARINKOVIĆA”: Goca Tržan na stubu srama zbog bivšeg muža…

248
0
Ivan Marinkovic, Goca Trzan,
Ivan Marinkovic, Goca Trzan,

Pevačica izazvala gnev naroda svojim postupcima…

Goca Tržan izazvala je pravu buru na društvenim mrežama nakon skandalozne emisije u svojoj emisiji, o kako je rekla “muškoj toksičnosti”.

Pevačica, koja godinama koketira sa izjavama koje su na granici dobrog ukusa, sada se publici obratila grotesknim pitanjem, a zatim i konstatacijom, koja je ubrzo naišla na gnev javnosti.

– Da li vam se desilo nekada da vam na ulici dobace iz nekog auta ili sa građevine? Da li vas to s*ksualno uznemirava? – pitala je Goca, nakon čega je usledio potvrdan odgovor gospođe iz publike, što je pevačicu iznerviralo.

– Šta je, bre, tu ružno, je l‘ ste normalne? Pa da nema tih na baušteli niko ti nikada ne bi rekao da si dobra riba – zaključila je Tržanova.

Nekadašnja pevačica grupe “Tap 011”, očigledno nesvesna da se radi o izuzetno ozbiljnoj temi, te je postala sprdnja broj jedan na internetu.

Twitter,
Twitter,

Tviteraši se tako već dva dana ne smiruju, nego je prozivaju i podsmevaju joj se. Pojedini su bili kreativni, dok postoje i neke vulgarne objave na njen račun.

– “Šta očekivati od žene koja se udala za Ivana Marinkovića?!”, “Kad ćete da shvatite da je Ivan Marinkovic, u narodu poznat kao bivši muž Goce Tržan, persona za bivšu mu suprugu? I da ga nije bas toliko slucajno izabrala. A ni on nju”, “Čega se pametan stidi Goca Tržan izusti” – nižu se gnevni komentari na račun pevačice.

Izvor: net