Home VIP “DOBIĆEŠ SVE PARE”: Procurio dogovor između Filipa Cara i produkcije – Otkrio...

“DOBIĆEŠ SVE PARE”: Procurio dogovor između Filipa Cara i produkcije – Otkrio veliku tajnu o kaznama… (VIDEO)

270
0
Filip Car, Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic,
Filip Car, Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic,

Mislio da ih kamere ne snimaju, pa progovorio o obećanju koje je dobio…

Filip Car i Miljan Vračević su se osamili na garnituri, daleko od očiju zadrugara, kako bi porazgovarali o svom učešću u rijalitiju.

Car se poverio Miljanu da je razgovarao sa članovima produkcije i da mu je obećano da neće biti kažnjavani i da će dobiti sav honorar.

– Misliš da ne treba da se sekiram, a? – pitao je Miljan Cara.

– Ma ne. Tako kažu, ali ja mislim da je tako 100%. Ja sam odmah rekao da nema šanse za tri meseca (da bude kažnjen tromesečnim hnorarom), nema Boga – rekao je Car.

– Lupam, zamisli da sam tu sto dana džabe. Vidi, da sam ja nešto uradio, boleo bi me k*rac, nego nisam. Kapiraš? – rekao je Miljan.

– Ma dobićeš sve pare, samo gledaj da ne napraviš s*nje do kraja. Možda budeš imao neku kaznu, ali ne nešto znaš – rekao je Filip.

– Ma neka bude i mesec dana (kazne) – rekao je Miljan

Ovaj video je postao viralan na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali ispod objave na jednoj fan stranici:

– Caru je rečeno da će i on i Miljan dobiti sve pare; Normalno da će dobiti kao i svake godine. Zato će od ovih jadnika koji imaju mizerne honorare da uzmu sve i da izađu bez dinara da bi njima namirili. 90% ovih ljudi izađu sa nulom jer su kao kažnjavani zbog spavanja i ostalih gluposti; Pa neka im daju sve pare sad, što da čekaju do jula; Za šta da dobiju pare, kad ništa ne rade – glasili su samo neki od komentara ispod objave.

Međutim, poznato je da zadrugari pred ulazak u rijaliti potpisuju ugovor i obavezuju se da će poštovati pravila Velikog šefa. Među zadrugarima nema povlašćenih i svako ko krši ova pravila bude kažnjen honorarima, pa tako i Car. Zna se kakvo ponašanje nije dopustivo u Beloj kući i za šta su rijaliti učesnici “udareni po džepu”. Samo neke od stvari koje se ne tolerišu su nasilje, prozivanje na nacionalnoj osnovi, uništavanje ličnih stvari, spavanje u nedozvoljeno vreme, itd. Ko god od zadrugara prekrši neko od ovih pravila, biće sankcionisan, pa tako i Miljan i Filip.

Detaljnije pogledajte u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net

Previous articlePOMEŠAO ŽENU I LJUBAVNICU: Haos – Zvezdan shvatio šta je uradio pa pokušao da se iščupa… (VIDEO)
Next articleHITNO IH IZVODE IZ ZADRUGE: Porodica kontaktirala advokata – Podneli drastične mere…