Home VIP “ĆERKU JE VIDEO 20 PUTA – BIVŠOJ ŽENI TREBA DA DIGNE SPOMENIK”:...

“ĆERKU JE VIDEO 20 PUTA – BIVŠOJ ŽENI TREBA DA DIGNE SPOMENIK”: Nastavlja da raskrinkava Zvezdana… (VIDEO)

7942
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Otkrila još strašnih detalja…

Iznenada je došlo do neviđenog haosa između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, kada je Ana u jednom trenutku optužila Slavnića da ju je tukao, te da je bežala kod drugarica da spava zbog njega, kao i da je prokockao sve njoj i njenoj deci.

Ana je i nakon emisije “Gledanje snimaka” nastavila da iznosi detalje iz odnosa sa Slavniće, te otkrila i da Zvezdan svoju ćerku retko viđa.

– Sve ću ja da objasnim, ja sam njega volela, kockao se, išla sam sa njim na kocku, bilo mi je gotivno. To je bio problem, plus ovo što sam, znaš li ti koliko tu ima. Uzeo mi pare ispod jastuka od mog stana, potrošio, pa me probudio ujutru i plače zbog toga. Da ti ne pričam o ljubomori na moju decu i psihofizičkom maltretiranju – rekla je Ana.

– Ljubomora na decu? Fuj – rekla je Milica.

– Onda ja sedim kod kuće i gledam kako on viče da je zaštitnik žena. Mene zove deset drugarica i kaže: “Je l’ ovaj čovek normalan?”. Gledaš i pitaš se je l’ ovaj čovek normalan. Ja sam 2017.godine, pre nego što će da ode i da uradi posao, htela sam da ostavim zbog batina i zbog svega i on opet priča, ja opet nada, primirio se. Žene koje su maltretirane, znaju vrlo dobro šta je život sa manipulatorom. Sve te pare koje je doneo, misliš da je kupio nešto? Na kocku je potrošio – rekla je Ana.

– A njegovo dete – pitala je Šarmen.

– Šta njegovo dete? Video je 20 puta u životu, treba spomenik da digne bivšoj ženi. Naravno da se spasila, a ona se moli Bogu da se ja spasim, to mi veruj. Ti mi pričaš o velikoj ljubavi, meriš temperaturu, divan si…On moju decu nije gajio, nije školovao, hranio, to nije ni svom detetu radio, a kamoli mojoj. To smo sve radili moj bivši suprug i ja. On priča da je alfa mužjak tako što ide u izolaciju i je*e. Zato sam 300 puta rekla, da se ja pomirim sa njim, plus da mi bude prijatelj? Ma vidi…Pošto je “bezuslovno mi veruj”, bilo je i “bezuslovno mi veruj što ulazim”. Bilo je ti si ljubav mog života, sve ću ti vratiti – rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Izvor: net