Home VIP “MOKA JE SADA MLAKA” – ŽESTOKA PLJU*AČINA PO SLAVNIĆU: Javno ga okrivila...

“MOKA JE SADA MLAKA” – ŽESTOKA PLJU*AČINA PO SLAVNIĆU: Javno ga okrivila za Zvezdanovu propast…

571
0
Zvezdan Slavnic, Zoran Moka Slavnic,
Zvezdan Slavnic, Zoran Moka Slavnic,

“Nije se bavio detetom…”

Bivšeg košarkaša, Zorana Moku Slavnića pogodile su reči Vesne Vukelić Vendi.

Ona je negativno komentarisala njegovog sina Zvezdana Slavnića zbog ponašanja u “Zadruzi 6”, pa ju je nazvao “takozvanom šatorskom pevačicom u pokušaju”.

On je ovo izjavio u emisiji “Puls Srbije”, a pevačica mu je odmah uzvratila.

– Moka više nije Moka nego Mlaka i tako ćemo ga zvati. Mlaka upada iz jame u provaliju. Nije mu dovoljna jama iz koje se do sad oglašavao nego hoće u bezdan i vidimo da je propao. U opštoj hipokrizi Mlaka nasrće kao prava kamikaza i traži kolektivnu odgovornost za svoj neuspeh kao oca, pedagoga, antropologa, sociologa…

Popucao je po svim šavovima i ne treba da mu se češu uši jer je on glavni krivac za njegovog sina Zvezdana. Dakle, Zvezdan ne bi bio to što jeste da ga je Mlaka ispravno odnegovao – u dahu je izgovorila Vendi u emisiji, pa nastavila:

– Ovaj čovek sa obrisanim osećajem stida i srama, Mlaka, jeste krivoslavac. Nije pravoslavac nego krivoslavac. Mlaka je, kako sam priča, veliki titoista, komunista i ostalo. A kada je neko krivoslavac onda ga svaki krivak strefi u životu, sve gleda kroz krivak i tako i razmišlja.

S tim krivoslavljem jurio je sojke, bio raspušten, ulazio iz braka u brak, nije se bavio detetom i sada kao razvedenko javlja se iz Sokobanjske (locirao se da je tamo na lečenju) i reklamira svoj zečiji duh i odatle krivoslovi – rekla je ona, pa dodala:

– Mlaka nam je pokazao kakvi su plodovi tog krivoslavlja. Sadio je pirinač u Sahari i dobio je svoj rukodetelj i učinak. On je lekcija za narod i živi pokazatelj kakva je razlika između krivoslavca i pravoslavca. Pozdrav veliki od mene za Mlaku, a gospod je rekao “mlake ću ispljunuti” – zaključila je pevačica.

Izvor: net