Home VIP “KUNEM TI SE – KADA BUDE ISPRIČALA SVE NASTAĆE MUK”: Ana još...

“KUNEM TI SE – KADA BUDE ISPRIČALA SVE NASTAĆE MUK”: Ana još ništa nije rekla – Zorica najavila pakao Zvezdanu… (VIDEO)

4221
0
Zorica Markovic, Zvezdan Slavnic,
Zorica Markovic, Zvezdan Slavnic,

Haos u najavi…

Zorica Marković nakon dugih razgovora sa Anom Ćurčić pričala je sa Mikicom Bojanić u pušioni.

Ona mu je rekla da Ana nije ispričala još ništa u vezi sa Zvezdanom Slavnićem, pa najavila muk u Zadruzi kada dođe do toga.

– Anđela je u ovoj priči Filip Car. Nažalost će i ova devojka biti izj*bana, a ispala je najgor. Nije Ana ljubomorna, ona samo žali, a kad bude pričala šta je sve uradila, vidi, kunem ti se, ako bude ispričala sve što želi i hoće, ne da će biti muk. Sve ima argumentovano – rekla je Zorica.

– To što sam ja ušao je mnogo rizično, ti to znaš. Od jednog plesa može da se naparvi znaš šta, pa bude kasno za objašnjavanja. Kad Zvezdan Slavnić meni kaže, a mnogo više je pričao sa Mikijem i Matorom nego sa mnom.

– On je meni rekao da nije sa mnom pričao jer sam porodičan čovek, znači znao je šta će dobiti od mene. On je samo ustao i rekao da je zaljubljen. Ja sam tu u mat poziciji i Ana to treba da zna. On je zbog devojke u koju se zaljubio ostavio ženu, to može svako.

– Onda je ostavio Anđelu, pa sa Aleksandrom. Pitao sam ga da li se igra. Oni problemi, dugovi, Ana, poveži. On je mene stavio sa strane, nije mi tražio mišljenje i savet. Znači nije mu stalo da zadrži to, šibaj druže, gas – rekao je Mikica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Izvor: net

Previous article“ŽELIM DA ZAŠTITIM ANU”: Spremio joj skupocen dar – Uputio zahtev produkciji… (VIDEO)
Next article“OVA DEVOJKA SE NE SME PODRŽAVATI – ONA JE BEZ STIDA I SRAMA”: Besni i kivni na nju… (VIDEO)