Home VIP “MNOGO SAM SE UPLAŠILA – PLJU*UO ME JE”: Prestravljena Ana šapuće o...

“MNOGO SAM SE UPLAŠILA – PLJU*UO ME JE”: Prestravljena Ana šapuće o Zvezdanu Slavniću… (VIDEO)

111
0
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,

Nije joj bilo svejedno…

Ana Curčić i Zorica Marković sedele su u hotelu “Zadruga” i komentarisale ponašanje Zvezdana Slavnića koji je protekle noći pljunuo Anu dok je spavala.

– Prošao je još jednom, a ja sam dobacila da su to Beogradski mangupi. Ja sam legla, on ulazi u sobu u gaćama i majici, u njegoovm stilu. Kako je ušao, ja sam žmurala, nije mi se spavalo, a on odlazi u drugi i pljune me, znaš kako. Mene je pljunuo, došao i pljunuo me i ja sam ga tu opsovala, izletelo mi je sve. Jedno sat vremena je tako ustajao i šetao. Drugi put kad je ustajao brisao je onu njegovu stvar sa tim peškirom i onda kreće psihodeliju. Ja pogled, a on meni izda leđa ovako(pokazao srednjji prst), pa je sigurno ustao još jedno 7-8 puta. Pitala sam ga do kad ima nameru da šeta, a on ništa. Kad me je pljunuo, baš sam se uplašila. Obezbeđenje je bilo ispred vrata, pa sam se smirila – govorila je Ana.

– On hoće da te zaplaši. Pljunuo te je? – pitala je Zorica.

– Na sve me je još pljunuo. Uplašila sam se prilično. Ne znam šta je bilo, Anđela ulazi u sobu, a on je grli i kao odlaze. Čime se on bavi u 46 godina – dodala je Ana.

– Nemoć. Us*ao se onoga što sledi, ali samo polako nemoj još – poručila je Zorica.

– Maj, defitivno sam rešila da je maj. Neću više da se pravdam – rekla je Ćurčićeva.

– Rekao mi je par puta da sam cinkaroš, on misli da sam ja prezupčila, a možda i misli da se sad k*rčim, a da ću da vidim kad izađemo – govorila je Ana.

– Nema on pojma, nema šanse. Prijatelj je prijatelj i uvek tu – dodala je Markovićeva.

Detaljnije u nastavku teksta:

Izvor: net

Previous articleANINA KUMA STIGLA: Evo sa kojim zadatkom je ušla Milena Kačavenda – Odlučna u nameri da uništi Zvezdana… (VIDEO)
Next article“JA SAM JEDINA ŽENA KOJE SE ZVEZDAN PLAŠI”: Kačavenda preti Slavniću – “Sve policijske službe će doći…”