Home VIP “ŽELIM DA ZAŠTITIM ANU”: Spremio joj skupocen dar – Uputio zahtev produkciji…...

“ŽELIM DA ZAŠTITIM ANU”: Spremio joj skupocen dar – Uputio zahtev produkciji… (VIDEO)

3334
0
Ana Curcic, Aca Bulic,
Ana Curcic, Aca Bulic,

Uputio zahtev produkciji…

“Mnogo mi je žao što nisam znao za to, osećam potrebu da budem pored nje i siguran sam da bih joj pomogao. Po onome što sam video, video sam strah njen, govor tela, očigledno se plaši!”

Poznati bogradski biznismen, bivši predsednik Zajednice prvoligaša i vlasnik Fudbalskog kluba “Železnik” Dragan Aca Bulić otvorio je dušu u emisiji koja se emituje vikendom na domaćem kanalu.

Aca je govorio o samom početku velike ljubavi sa Anom Ćurčić, gubitku njihovog deteta i sumnjama da je ono još živo, ali i o odnosu i poznanstvu sa njenim bivšim nevenčanim mužem Zvezdanom Slavnićem, kao i o Aninom učešću u rijalitiju ”Zadruga”.

Posebno se osvrnuo na to da nije znao da Ćurčićeva trpi nasilje i bio je veoma pogođen zbog toga.

Njena relacija sa Zvezdanom mu se ne dopada, pogotovo nakon što je saznao skandalozne detalje iz njihovog života.

– Nemam lepe reči za taj toksičan odnos. Mnogo mi je žao što nisam znao za to, osećam potrebu da budem pored nje i siguran sam da bih joj pomogao. Po onome što sam video, video sam strah njen, govor tela, očigledno se plaši. Molim vas, ako možete da joj pustite pesmu od Harija Mata Harija “Kad dođe oktobar”. Ta pesma nas podseća na Aleksandru, ona zna o čemu se radi i znaće da sam ja tu – zamolio je Aca.

Na pitanje šta bi prvo rekao Zvezdanu kada bi ga sada sreo, Aca Bulić kaže:

– Porazgovarao bih prvo, naravno, na temu da se takve stvari više ne ponavljaju. Želim da zaštitim Anu, ništa drugo me ne interesuje. Reagovao bih sigurno, Bože moj, muškarci smo, pa šta god da se desi – rekao je Bulić, te poručio da je Ani spremio skupoceni sat za 8. mart.

– Čekam samo priliku da joj pošaljem – zaključuje on.

Pogledajte prilog:

Izvor: net