Home VIP ANINE REČI LEDE KRV U ŽILAMA: Zbog Zvezdana sve prodala – Radila...

ANINE REČI LEDE KRV U ŽILAMA: Zbog Zvezdana sve prodala – Radila na rampi, proživela pakao… (VIDEO)

176
0
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,

Otkrila sve o Slavniću i na*ilju…

Prva zadrugarka sa kojom je voditelj Marko Đedović je obavio intervju u emisiji “Izbacivanje” bila je Ana Ćurčić.

Ona je otvorila dušu o bolnoj temi – nasilju koje je trpela od Zvezdana Slavnića.

– Ana, rekla si da ćeš pričati kod mene. Stvari koje si iznela su šokirale javnost. Pričala si o maltretiranju, tuča, ostala si bez krova nad glavom – krenuo je Marko.

– Ja bih ove naše intervjue nazvala etapama. Ne bih mogla o svemu da pričam. Prvi put se nasilje desilo u drugoj godini zabavljanja. Pre toga je bilo ucena, cimanja, psihičkog maltretiranja, verbalnih pretnji, ali nije prelazilo granice. Postavljao mi je ograničenja. On je jedan ozbiljan kockar, to sebi i danas ne priznaje.

– Priča da se nije pozajmljivao, a jeste. Nekim ljudima nije vraćao novac. Neke devojke u kladionicama je doveo do toga da dobiju otkaz. Pozdravila bih devojku koja se zove Jelena, koja je imala problem sa njim, a koja mi je dala podršku. Kocka je veliki problem i veliki porok, ima kockara koji ne maltretiraju žene zbog toga, ali je on sklon tome. Ja sam od njega doživela neke stvari, koje ću pričati. Sebe mogu javno da nazovem žrtvom nasilja – rekla je Ana i zaplakala.

– Bio je u pitanju tiket koji je on igrao. Pitaju me šta sam sa njim tražila. To se nije dešavalo svakodnevno. Prvo nasilje je bilo kad je igrao taj neki tiket, hokej je bio u pitanju. Trebalo je da sačeka neke veće pare, ja sam htela da spavam, on je krenuo da me psihički maltretira da moram to da gledam sa njim. Otišla sam da spavam, polio me je šerpom ledene vode, morala sam do 8 ujutru da gledam tu utakmcu.

– Hvala Bogu pam je taj tim pobedio, u suprotnom bi bila katastrofa. Ne bi on meni rekao da nađem te pare, ali hajde sad globalno da pričamo sve, da ne idemo po godinama. Njega samo novac čini srećnim, ova “Zadruga” mi je prekretnice života, mnogo toga sam uvidela. Ja sam bila izmanipulsiana, emotivna sam. Ne znam kako bi psiholog to sad nazvao, pričaćemo o tome – pričala je ona.

– Veruj mi da si me ostavila bez teksta. Ne znam šta bih ti rekao… Kako je došlo do toga da ostaneš bez krova nad glavom? – pitao je Marko.

– Ja sam deci sve priznala. Lagala sam i prijatelje i majku. Nikada nisam tražila pomoć da me neko spase. Moja mama je pokušavala, pokušavala je njegova mama. Tražila sam pomoć od bivšeg supruga, od prvog momka… Posle mu se nisam javila. Prodala sam stan koji sam adaptirala, posle toga sam kupila kuću, koju sam isto prodala. Bila je teška situacija, radila sam na rampi na putevima, Moka mi je našao taj posao. Moja mama nije bila za to da prodam tu kuću, ja sam to uradila. Htela sam da izvrtim taj novac, jer sam sposobna da napravim novac.

– Znajući sa kim imam posla, stavila sam novac ispod dušeka, on me je ujutru probudio, plakao i rekao da ga je potrošio. Jednom sam mu dala novac da mu pomognem, kad sam se raspitivala kod tog čoveka, on me je tukao. Verovala sam tom čoveku, pošteno radi. Saopštila sam Zvezdanu da sam bila kod čoveka, da mi je pokazao svesku, on mi je rekao: “Kako me nije sramota da ga proveravam?”. On ume da te pusti po pet dana da se opustiš, kao ljut je, ćuti i samo na jednoj sitnici se istrese. Kad nije po njegovom, tj. šta on očekuje u svojoj glavi, a ni ne kažem, dolazi do toga – rekla je Ćurčićeva.

Detaljnije pogledajte u videu:

Izvor: net

Previous articlePLAČE I KUKA – HAOS U ZADRUZI: Bilal priznao Milici da se poljubio sa Anom – Ovo nikako nije očekivala… (VIDEO)
Next articleISPLIVAO SNIMAK IZ PUBLIKE: Pogledajte šta radi Dušica Jakovljević kada je ne snimaju kamere… (VIDEO)