Home VIP DOBILI INSTRUKCIJE: Produkcija unela poruku za Zvezdana i Anđelu – Koverta skrivena...

DOBILI INSTRUKCIJE: Produkcija unela poruku za Zvezdana i Anđelu – Koverta skrivena ispod gomile stvari… (VIDEO)

1757
0
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,

Ovakvom gestu njihove podrške se nisu nadali…

Turbulentan odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić obeležio je šestu sezonu rijaliti programa “Zadruga”. Oni danas proslavljaju drugu mesečnicu njihove ljubavi, a fanovi su se potrudili da im ulepšaju ovaj dan. Poslali su im mnoštvo poklona među kojima su dve majice na kojima piše “ona je moja”, “on je moj”, te je Slavnić odmah prokomentarisao:

– Ovo se neće desiti – rekao je Zvezdan.

– Je l’ moguće? Sutra veče na žurki, kako si takav – rekla je Anđela.

– Možemo da se dogovorimo, nikad – rekao je Slavnić.

– Dobro, ja ću da nosim – rekla je Anđela.

Ona je nakon toga videla posteljinu, za koju je sinoć molila podršku da im pošalje, te se obradovala još više. Nakon toga, njih dvoje su pročitali čestitku koju su dobili. Fanovi su im jasno dali isntrukcije da treba da se bore za svoju ljubav i da nikome ne dozvole da ih razdvoje.

– Ljubav ne zna za godine, za sebičnost, za ponos, ne pita da li je prilika, da li je vreme i mesto, ne pita koji deo tela ljubiš, jer ćeš sigurno poljubiti svaki – pisalo je u čestitki na jednoj strani.

– Od života kidan, rasut na sve strane, doveden pred ponor, ugledao je svetlo, zacelio rane, našao je svog anđela – jedan Zvezdan. Živela je u bajci, kao princeza, sakri se ispod tame od suza njenih potekla je reka dok nije njega ugledala – jedna Anđela. I hteli su ljudi omče da im stave, ali morate znati, za ljubav niste krivi! Slavnići naši, ponosni smo jako, vaša je ljubav retka, čuvajte jedno drugo i samo to je vredni i dok vas vetrovi lome, vaša su srca jedno. Vaš Bungiš tim – pisalo je na glavnoj stranici čestitke,.

Anđela i Zvezdan su se zahvalili fanovima, a zatim su gledali zajedničke fotogragije koje im je podrška poslala.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net