Home VIP “ŽENO SHVATI – ZVEZDAN NEĆE DA SE MIRI SA TOBOM”: Obrušili se...

“ŽENO SHVATI – ZVEZDAN NEĆE DA SE MIRI SA TOBOM”: Obrušili se na Anu – Ona se pravda i urla iz sveg glasa… (VIDEO)

2604
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Kolaps za crnim stolom…

Na “Igri istine” koju organizuje Lepi Mića nastao je pravi haos kad je Neca Lazić osudio zadrugare što ćute Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću.

– Anđela i Zvezdan prolaze blago, prolaze kroz med i mleko, a mnogo ljubavnici tako nisu prolazili. Oni treba da se kritikuju i kažu da nije dobro što on ovde maltretira i pljuje svoju ženu, zašto onda da vređamo Anitu koja ima 19 godina? Ovde za Anitu govore da je k*rvetina – pričao je Neca.

– Zvezdan ima 46 godina i ima pravo da živi život kako hoće. Ako on nema obzira prema Ani, šta smo mi da mu to pričamo? – pitala je Marija.

– Ne može da se poredi – dodao je Ivan.

– Treba da ti bude jasno da sam ja rekla da neću da budem sa Zvezdanom, nemoj da mi stavljaš u usta – odbrusila je Marija.

– Opet ideš kod njega kad te zovu, a to je isto rekao i on – dodala je Marija.

– Ja sam došla samo da kaže istinu koju ćete čuti i da kažem nešto što ćutim godinama, da li ti je to jasno? Vi svi koju podržavate velikog mangupa, a ti usko gledaš na stvari. Najmanje od svega ovoga je prevara, saberi se više – rekla je Ana.

– Jasno je rekao da neće da se miri sa tobom – nastavila je Kulićka.

– Ženo, moraš da shvatiš da ja ovde nisam došla da se mirim. To što ja dobacim, pa da li si luda? Ja sam ti ispričala šta je bilo. Razgovaraj sa Zoricom, pa će da ti objasni – pričala je Ana.

– Anđelina težina su samo stavovi koje je pogazila. Anđela se zbog ljubavi i prošle godine se strašno ponižavala. Ja kad sam rekao da se prošle godine najviše ponižava zbog ljubavi, svi su me napali – ubacio se Car.

– Tebi je kriv što ga prvi put vidiš u situaciji koju nisi nikad videla – dodao je Ivan.

– Vidite čoveka koji leti kroz prozor i mene maltretira, a vi sedite kao da ništa nije bilo – poručila je Ćurčićeva.

– Ja verujem da je Zorica više upućena od nas, ali mi kad vidimo situaciju da Ana ode pa mu skine temperaturu, pa kaže da ga voli, pa nas to zbuni – objašnjavao je Car.

– Ja se sa njim nikad ne bih pomirila i on napolju neće biti moj prijatelj – govorila je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Izvor: net