Home VIP “BOŽE – KAKO JE NIJE SRAMOTA”: Isplivao Anđelin razgovor – Narod kipti...

“BOŽE – KAKO JE NIJE SRAMOTA”: Isplivao Anđelin razgovor – Narod kipti od besa… (VIDEO)

760
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Nema granice…

Anđela Đuričić ne prestaje da šokira verne gledaoce Zadruge svojim izjavama i ponašanjem.

Kako je domaća javnost još iz prethodne sezone rijalitija upoznata, Đuričićeva potiče iz dobrostojeće porodice, a u obe sezone imamo prilike da je vidimo u skupim i brendiranim stvarima.

Upravo zbog toga gledaoci rijalitija ne mogu da razumeju momente kada Crnogorka od fanova traži i, kako oni kažu prosi, da joj pošalju garderobu, šminku, parfeme i ostale poklone.

Anđela je otišla toliko daleko da je do detalja opisala koje trenerke želi da joj narod pošalje, koje boje i brenda moraju biti, kao i koje patike želi, a kako se našalila, “sve će platiti kada izađe”.

Budući da se 8. mart bliži, Đuričićeva nije krila da Međunarodni Dan žena smatra idealnom prilikom da je fanovi obasipaju poklonima, što je u njima izazvalo bes.

“Neka ti mama i tata kupe, nemaš nimalo stida”, “Koja c*ganka, samo prosi po ceo dan da joj se šalju stvari”, “Bože, kako je nije sramota? Traži od roditelja da ti pošalju, ili kupi pre nego što uđeš u rijaliti, čuj ona će platiti kad izađe…”, samo su neki od komentara koji su se pojavili ispod snimka koji kruži mrežama.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net