Home VIP KRAJ VELIKE LJUBAVI – STAVILA TAČKU NA NJIHOV ODNOS: Potpuno neočekivan potez…...

KRAJ VELIKE LJUBAVI – STAVILA TAČKU NA NJIHOV ODNOS: Potpuno neočekivan potez… (VIDEO)

6977
0
Jovana Tomic Matora,
Jovana Tomic Matora,

Ne može više da izdrži…

Jovana Tomić Matora došla je do Anite Stanojlović koja je sedela u dvorištu sa Stefanom Radićem Rodnijem.

Zadrugarka je odlučila da stavi tačku na kombinaciju sa Anitom Stanojlović, koja je trajala skoro dva meseca.

– Videla sam, nije to to, neću na silu. Ovde ljudi ulaze u vezi iz interesa. Da je neki muškarac na mom mestu, rekao bi: “Najzgodnija, najlepša, ostajem do kraja, j*be mi se”. Meni to ne treba. Neću iz interesa ili strasti da uđem u vezu. Ja sam htela kombinaciju sa tobom, imala bih je napolju, ali ovde je nemoguće.

– Ali ne mogu da imam kombinaciju kad si zaljubljena u mene, pratiš me u stopu, činiš dobre stvari. Stalno me hvataš na istu stvar, ti znaš, trtiš se, g*ziš. Ja sam kao muškarac. Ne iskorišćavam te ja, nego ti manipulišeš p**kom – rekla je Matora.

– Znam šta radiš, danas si čuvala tri piva za Matoru… – dodao je Rodni.

– Ja nisam imala da se neko ovako zaljubi u mene kao Anita. Top devojka, top s**s… Ali ako nastavim odnos, neko ti kaže k**vo, ja se posvađam sa pola stola, zbog čega? Zbog p**ke? Meni bude krivo. Neko bi ubio da ima ovakav odnos sa tobom. Ja nisam neko ko gleda korist. Treba da mi budeš zahvalna što to ne koristim. Možemo napolju da se vidimo – dodala je Tomićeva.

– Imala si vremena dva meseca da prekineš, sad odjednom. Batali – odbrusila je Anita.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Previous article“TO MI JE DŽOKER U RUKAVU” – ANA PLANIRA OSVETU: Patosiraće Zvezdana dokazima – “Tada želim obezbeđenje oko sebe…” (VIDEO)
Next articleZVEZDAN I ANĐELA DEMONSTRATIVNO NAPUSTILI BELU KUĆU ZBOG ANE: U strahu da će razotkriti Slavnića – Pobegli su… (VIDEO)